ANTALYA´DA KAZANAN YOK

ANTALYA´DA KAZANAN YOK

ANTALYASPOR 0-0 İ.M. KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 18.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Antalyaspor´a konuk oldu. Karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Spor Toto Süper Lig´in ikinci yarı ilk maçında Antalya Stadyumu´nda oynanan Antalyaspor-İ.M. Kayserispor karşılaşmasında, Özgür Yankaya, Kerem Ersoy ve Mehmet Kısal hakem üçlüsü görev yaptı.

Hakem Özgür Yankaya´nın düdüğüyle İstikbal Mobilya Kayserispor´un santra vuruşuyla karşılaşma başladı. Maça etkili başlayan taraf Kayserispor oldu. 6.dakikada ceza alanı dışından Bernard Mensah, sağ ayağının içiyle yerden sert bir vuruş çıkarttı, ancak kaleci Boffin soluna giden topu yatarak kontrol etti. 29.dakikada hızlı gelişen İstikbal Mobilya Kayserispor atağında, Deniz Türüç topla birlikte ilerledikten sonra sol tarafından hareketlenen Varela´yı gördü. Varela, ceza alanı sol çaprazından ortasını yaptı. Umut Bulut, kafa vuruşunu yaptı, ancak etkili olmayan top farklı şekilde yandan auta çıktı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Antalyaspor´un santrası ile başladı. 54.dakikada Bernard Mensah´ın uzak mesafeden çektiği şutta top savunmadan geri döndü. 57.dakikada Kayserisporlu Şamil Çinaz, sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. 66.dakikada, İstikbal Mobilya Kayserispor´da ilk oyuncu değişikliği yapıldı. Artem Kravets, Umut Bulut´un yerine oyuna girdi. Maçın başından itibaren etkili oyunu ile rakip Antalyaspor´u yarı alanına hapseden Kayserispor bu dakikadan sonra baskısını daha da arttırdı ancak gol bulmadı ve mücadele 0-0´lık eşitlikle son buldu.



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti