ANTALYA´DA PUANLAR PAYLAŞILDI

ANTALYA´DA PUANLAR PAYLAŞILDI

ANTALYASPOR 2-2 KAYSERİSPOR

Süper Lig´in 4.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Antalyaspor´a konuk oldu. Karşılaşma, 2-2´lik beraberlikle son buldu.

Antalya Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Fırat Aydınus, Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay hakem üçlüsü görev yaptı.

Mücadeleye etkili başlayan ekip Antalyaspor oldu. 2.dakikada Serdar Özkan´ın sağ kanattan ceza sahası içine ortasında boşta kalan topu kontrol eden Blanco, vuruşunda topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. 40.dakikada Bilal Başaçıkoğlu´nun sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direğe yönelen topu önünde bulan Lopes, kaleye şutunu gönderdi. Kaleci Boffin´in çeldiği topu sağ arka direkte Ziya Alkurt kaleye gönderdi ve top Sangare´ye çarparak dışarı çıktı. VAR hakeminin uyarısıyla Fırat Aydınus, Sangare´nin top dışarı çıkmadan önce elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını işaret etti.

44. dakikada Adebayor, penaltı atışını gole çevirdi ve skorda 1-1´lik dengeyi sağladı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı her iki tarafta kaydettiği gollerle sahadan 1-1 berabere soyunma odasının yolunu tutular.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da ev sahibi ekip Antalyaspor hızlı başladı. 47.dakikada Blanco´nun ceza alanı içinde topla buluşturduğu Nazım Sangare´nin şutu, kaleci Lung´dan geri döndü. Ancak, maçın hakemi VAR´ın uyarısı ile Nazım Sangare´nin topa vurduğu anda Djedje tarafından düşürüldüğünü tespit ederek penaltı kararı verdi. 50. dakikada penaltı atışını kullanan Serdar Özkan topu ağlara gönderdi ve skor 2-1 oldu. 62. dakikada Charles´in ceza sahası dışından şutu az farkla yandan auta gitti. 75. dakikada sağ kanattan Mensah´ın penaltı noktası üzerine kullandığı serbest vuruşta Poulain ceza sahası içinde topu kafasıyla ağlarla buluşturdu ve skor 2-2 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 2-2 berabere son buldu. Kayserispor bu maç sonucu ile ligdeki ikinci puanını da almış oldu.



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti