Antalya’da Dağıldık

Antalya’da Dağıldık

 

 

Süper Lig’in 25.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Antalyaspor’a konuk oldu. Karşılaşma Antalyaspor’un 4-0 üstünlüğü ile son buldu.

 

Park Antalya Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Volkan Bayarslan, Mehmet Emin Tuğral ve Erdem Bayık hakem üçlüsü görev yaptı.

9. dakikada sağ kanattan Bünyamin’in pasında ceza sahası yayı üstünde topla buluşan Fernando'nun şutu, az farkla üstten auta gitti. 23. dakikada sağ kanattan Bünyamin Balcı’nın ortasına iyi yükselen Fredy'nin kafa vuruşu, kalenin üstünden az farkla auta gitti. 33. dakikada sol kanattan Güray Vural’ın yerden arka direğe ortasında Bünyamin Balcı’nın şutu direkten oyun alanına geri döndü, topu takip eden Haji Wright’ın şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Antalyaspor 1-0 öne geçti.

Mücadelenin ikinci yarısını da etkili başlayan Antalyaspor oldu. Kırımızı-beyazlı ekip, 52.dakikada Fredy Ribeiro’nun golü ile 2-0 öne geçti. 68.dakikada Antalyaspor Haji Wright’ın golü ile 3-0 öne geçti. 90+6.dakikada Antalyaspor Bertuğ’un golü ile skoru 4-0’a taşıdı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Antalyaspor karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. 

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı