ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİNE KATILDI

ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİNE KATILDI

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 23.Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’nde açıklamalarda bulunarak, yeni yabancı kuralının ardından lige kaliteli yabancı futbolcuların gelmesi gerektiğ

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri, Haliç Kongre Merkezi`nde başladı.

Seminer öncesinde Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “İyi bir performans sergilediğimizi söyleyemem. Devre arasında başkanımızla konuşup bir değerlendirme yapacağız” dedi.

SEMİNER ÖNCESİNDE TÜTÜNEKER’DEN AÇIKLAMA

Basın mensuplarının yeni yabancı kuralı ile ilgili görüşlerini sorması üzerine Tütüneker, "Benim açımdan yabancı sınırlamasında kaliteli yabancı kriteri konulması gerekiyordu. Kaliteli yabancılar gelirse Türk futbolu da yararlanır. Bunların hepsine sonuçta para ödeniyor. Ne getirir, ne götürür. İyi yabancıya iyi şeyler veriliyor. 3 yabancı olduğu zamanları da gördük. Kriterlerin konulması gerekiyor. Kaliteli futbolcular, kaliteli yabancılar gelmesi lazım. Türk futbolcuları da bundan yararlanır” diye konuştu.



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev