ARABAŞI İLE GELEN ÖLÜM

ARABAŞI  İLE GELEN ÖLÜM

Felahiye ilçesi, İsabeyli köyünde arabaşı sefası yapmak üzere bir araya gelen akrabalar, yedikleri yemekten zehirlendiler… İlimzde bulunançeşitli hastanelerde kaldırılarak tedavi altına alınan 13 kişiden Elife Pala hayatını kaybederken diğer ş

Felahiye ilçesine bağlı İsabey köyünde önceki akşam  bir araya gelip arabaşı yiyen Özdemir, Temel, İşgüzar, Erkoç ve Pala ailelerinden 13 kişi, fenalaşınca  şehir merkezinden  sevk edilen 6 ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılmıştı.

 

Ambulans ve jandarma araçlarıyla hastaneye kaldırılan şahıslardan 49 yaşındaki Elif Pala yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında evdeki arabaşı yemeği, çorbası ve çorbada kullanılan tavuklardan numuneler alındı ve incelenmesine başlandı..

 

Zehirlenen vatandaşlardan  Erciyes Üniversitesi`ne kaldırılan Fatma Özdemir, Hülya İşgüzar, Binaze Temel`in sağlık durumunun iyi olduğu, Meryem Erkoç`un ise dahiliye yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı öğrenildi.

 

Davut Temel ve Metin Pala`nın, Özel Memorial Hastanesi`nde, Hüseyin Erkoç ve Hür Erkoç`un Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde, Hava Temel`in ise Kızılay Hastanesi`nde yoğun bakıma alındığı bildirilirken olayla ilgili  soruşturma devam ediyor...

 

Olayda zehirlenenlerin yakınları  yanlışlıkla yemeğe tarım ilacının karıştırıldığını dile getiriyor. Mutfakta bulunan tarım ilacının, kutusundan dökülmemesi için kavanoza konulduğu ve bu ilacında yanlışlıkla yemeğe karıştırıldığı belirtiliyor. 



Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı