ARIK AİLESİ´NİN MUTLU GÜNÜ

ARIK AİLESİ´NİN MUTLU GÜNÜ

ABDULLAH VE İLAYDA EVET DEDİ ...

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık´ın yeğeni Doktor Abdullah Arık hayatını eczacı İlayda Öztürk ile birleştirdi. Çiftin nikahını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıydı.
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık´ın ağabeyi Kişisel Verileri Koruma Kurulu Üyesi Turan Arık´ın oğlu Doktor Abdullah Arık bir Restoranda düzenlenen düğün töreni ile hayatını eczacı İlayda Öztürk ile birleştirdi. Düğün törenine Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Kamil Oktay Sındır, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ve Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Türkiye Gazeteciler federasyonu Genel Başkan yardımcısı Veli Altınkaya, Türk Haber İş Sendikası Genel Başkanı Veli Solak´ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Düğün töreninde CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık misafirlere bir hoş geldin konuşması yaptı. Evliliğin anahtarının 4 S olduğunu ifade eden Arık, sevginin saygı, sabır ve sadakat ile güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın kıydığı nikahta genç çiftin nikah şahitliklerini Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Kamil Oktay Sındır, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ve Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Erkan Aydın yaptı.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor