ARSA VE İŞYERİ SATACAK

ARSA VE İŞYERİ SATACAK

MELİKGAZİ İHALE İLE ARSA VE İŞYERİ SATACAK - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediyye ait olan ve atıl olan 47 arsa ve işyerinin satışa sunulacağını ayrıca 6 işyerinin kiraya verileceğini söyledi.

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine istinaden Açık Teklif Usulüyle ihale yapılacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "Mülkiyeti belediyemize ait olan arsa ve işyerlerin satışı yapılarak belediye yatırımlarına ek gelir elde edilecektir. Bu ihale ile atıl halde duran mülkler ise ekonomiye kazandırılacaktır. Belediye olarak bu arsa satışları ile özelikle kooperatifler için ucuz arsa ürettiğimiz gibi arsa spekülasyonları da önlemiş oluyoruz" dedi.

Ambar, Yıldırım Beyazıt, Mimarsinan Dere, Mimarsinan Demokrasi, Gürpınar, Karacaoğlu, Gesi Güzelyurt, Gesi Kayabağ, Hisarcık gibi 9 ayrı bölgede ve mahalle de bulunan ve 400 ile 21 bin 2 arasında değişen arsaların satışa sunulacağını ifade eden Büyükkılıç, Mimarsinan Toku Bölgesindeki Demokrasi Mahallesinde yer alan iki sosyal tesis ile Hisarcık Düğün salonu ile 3 ayrı dükkanın yine ihale ile kiraya verileceğini kaydetti.

İhalenin 28 Şubat 2012 günü saat 14.30'da Belediye Meclis Salonu'nda ihalenin yapılacağını hatırlatan Büyükkılıç, ihaleye konu olan mülklerin toplam muhammen bedelinin 10 milyon 600 bin lira olduğunu ve bu tutarın 2012 yatırım harcamalarında kullanılacağını sözlerine ekledi.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi