ARSLAN VE ESER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ARSLAN VE ESER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

BETÜL İLE HASAN EVET DEDİ

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan´ın Kızı Betül ile Silver A.Ş ortaklarından Ahmet Eser´in oğlu Hasan Eser düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Çiftin nikah´ını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken nikah şahitliklerini vali Süleyman Kamçı yaptı.
Flamingo De luxe balo salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsız, Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Kemal Tekden, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici,İl Kültür Müdürü İsmet Taymuş, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan Arslan ve Eser ailelerinin yakınları iştirak etti.
Alkışlar işliğinde salona giren Betül ve Hasan piste çıkarak ilk danslarını yaptılar
Genç çiftin gecede nikahları da kıyıldı çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Kıyarken Nikah Şahitliklerini İse Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Yıldız, Hasan Eser, Furkan Eser, Mehmet Fırıncılıoğlu ve Mehmet Hashalıcı yaptı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik nikah öncesinde genç çifte bazı nasihatlerde bulundu. Çelik, evlilik çok değer verdiğimiz bir ömür boyu sürecek beraberliğin ilk adımını atıyorsunuz , evlilikte ufak tefek sebeplerden dolayı bazı sıkıntılar olabiliyor geriye dönüp baktığımızda hepsi önemsiz şeyler böyle durumlarda ani karalar vermeyin ben her iki aileyi de yakından tanıyorum büyüklerimiz bizim bereket kaynağımız siz ne kadar büyüklerin duasını alırsanız sizin yavrularınızda size aynısını yapar diye umut ediyoruz dedi.
Başkan Çelik daha sonra çiftin nikahını kıydı. Davetlilerde çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler.
Nikah cüzdanını vali Süleyman Kamçı takdim ederek bazı nasihatlerde bulundu. Kamçı, güzel gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum Allah her geçen gün sevginizi saygınızı arttırsın diyorum hayırlı evlatlar yetişmenizi nasip etsin diyorum diye konuştu.
Nikahın ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. Ardından gecede ünlü sanatçı Safiye Soyman en güzel eserlerini genç çift için söyledi.
HABER SÜLEYMAN ERDOĞAN



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi