ARVEN YAPI’DAN HER BÜTÇEYE UYGUN EV

ARVEN YAPI’DAN HER BÜTÇEYE UYGUN EV

İlimiz emlak sektörünün parlayan yıldızlarından ARVEN YAPI ‘Arven Cadde Projesi’ ile her bütçeye uygun ev imkanı sunuyor.

Modern, ferah ve konforlu yapılarıyla Kayseri’ye değer katan Arven Yapı, Erkilet Bulvarı üzerinde ‘Arven Cadde Projesi’ ile ev sahibi olmak isteyenlerin adresi oluyor. Banka kredisiz 9 yıl vadeli konut satışının yapılacağı bu proje ile her bütçeden vatandaş ev sahibi olabilecek. Arven Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, vatandaşın ilgisini çekecek ‘Arven Cadde Projesi’nin detayları ile ilgili olarak şu bilgileri verdi. “İnşaat sektöründe oluşan yüksek maliyetler sonrasında insanların konut alım gücü zorlaştı, çünkü maliyet artışları oranında kişilerin gelirleri aynı oranda artmadı. Öncesinde vatandaşlarımız ailede 2 çalışanın olması durumunda bir maaşla geçimini sağlayıp diğeriyle bizlerden taksitle konut alabiliyordu. Ancak artan fiyatlar sonrasında bu durum mümkün olmamaya başladı. Hal böyle olunca bizlerde bu konuyu uzun süre çalışma arkadaşlarımızla değerlendirdik. Halkımız, vatandaşlarımız için nasıl kolaylık sağlarız bunun yollarını aradık, mevcut banka kredisi oranlarının yüksekliği sebebiyle insanların ev alma hayallerini ertelediğini gözlemledik. Geldiğimiz son noktada ödemeleri asgari ücret oranında taksitlere yakın hale getirip borçlarını uzun vadelere yayarak bu fedakarlığı bizim yapmamız gerektiği kanaatine vardık. Geçmişten bugüne Arven İnşaat’ın ilkesi her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmuştur, çoğu zaman arkadaşlarımız taksitli ödemelerde müşterilerimizin zorlanacağı veya onları zor durumda bırakacak ödemelere fırsat dahi vermezler. İnşaat sektöründe oluşan yüksek maliyetler sonrasında insanların konut alım gücü zorlaştı, çünkü maliyet artışları oranında kişilerin gelirleri aynı oranda artmadı. Öncesinde vatandaşlarımız ailede 2 çalışanın olması durumunda bir maaşla geçimini sağlayıp diğeriyle bizlerden taksitle konut alabiliyordu. Ancak artan fiyatlar sonrasında bu durum mümkün olmamaya başladı. Hal böyle olunca bizlerde bu konuyu uzun süre çalışma arkadaşlarımızla değerlendirdik. Halkımız, vatandaşlarımız için nasıl kolaylık sağlarız bunun yollarını aradık, mevcut banka kredisi oranlarının yüksekliği sebebiyle insanların ev alma hayallerini ertelediğini gözlemledik. Geldiğimiz son noktada ödemeleri asgari ücret oranında taksitlere yakın hale getirip borçlarını uzun vadelere yayarak bu fedakarlığı bizim yapmamız gerektiği kanaatine vardık. Geçmişten bugüne Arven İnşaat’ın ilkesi her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmuştur, çoğu zaman arkadaşlarımız taksitli ödemelerde müşterilerimizin zorlanacağı veya onları zor durumda bırakacak ödemelere fırsat dahi vermezler.”

Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylığının sağlandığı Arven Cadde Projesi’nde banka kredisiz 9 yıl vadeli konut alma modelinin detaylarına değinen Arven Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Say, seçilen daire tipine göre fiyatlarda değişkenlik olduğunu dikkat çekerek sözlerini şöyle noktaladı. “Söz konusu kampanyamız Erkilet Bulvarı üzerinde bulunan Arven Cadde Projemiz için geçerli. Genel olarak tüm projelerimizde teslim tarihlerine göre taksitli ödeme planlarıyla farklı ödeme seçenekleri sunuyoruz. Cadde projemizde 2+1,3+1,3,5+1 ve 4+1 konutlar yer almaktadır. Toplamda 9 blok, 208 daire ile kampanyamız sınırlı. Başlangıç olarak 90.000 TL’den başlayan peşinat, 2.750 TL’den başlayan taksitler ve 9 yıl vade imkanı söz konusu. Seçilen daire tipine göre bu fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Kasım 2023 tarihinde teslimat planlıyoruz ve teslim sonrasında borçlarını öderken isteyen evi teslim olduğunda oturabilecek isteyen kiraya verebilme hakkına sahip olacaktır. Projemizin bulunduğu bölgede örnek dairemiz ve satış ofisimiz mevcut. İlgilenen vatandaşlarımız ziyaret edebilirler. Şu an hamdolsun halkımızın yoğun ilgisi var ve bu bizi mutlu ediyor, konu ile ilgili şehrimizin önde gelen kurum ve kuruluşlarıyla çalışanlarını faydalandırabilecek anlaşmalar yaptık. Sektörel iş birliklerimiz kamu ve özel sektörde sürecektir. Şu an ki yoğun ilgi sonrasında bu proje bize yeterli olmayacak bu modeli geliştirebileceğimiz daha büyük projelere imza atmamız gerektiği kanaatindeyiz. İnsanların bize olan güveni bizleri de mutlu ediyor. Halkımıza karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz.”



"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"