AS BAŞKAN ATSIZ BERABERLİĞE SEVİNMEDİ!

AS BAŞKAN ATSIZ BERABERLİĞE SEVİNMEDİ!

Kayserispor- Fenerbahçe maçının ardından konuşan Kayserispor As Başkanı Mustafa Atsız, beraberliğe sevinmediğini ifade etti.

 Öte yandan karşılaşma öncesi çıkan olaylarda 1 kişinin bıçakla yaralandığı öğrenildi. Kayserispor da yöneticilerde resmi siteden bu konuyla ilgili bir bildiri yayınladılar.

 

Kayserispor’un son dakikada yediği golle beraberlikle ayrılmak zorunda kaldığı Fenerbahçe karşılaşmasının ardından, Kayserispor As Başkanı Mustafa Atsız beraberliğe sevinmediğini ifade etti.

Pozisyonları gördüğünü ve galibiyeti hak eden tarafın Kayserispor olduğunu ifade eden Atsız, “Bu pozisyonlarla bizim çok rahat kazanmamamız lazım. Maalesef bu olay 3.kez başımıza geliyor. Önce Akhisar, sonra Gaziantep, şimdi de Fenerbahçe. Fenerbahçe’nin çok ciddi pozisyonu yok ama bir şanssızlıktır gidiyor. İnşallah düzelecektir.” şeklinde konuştu.

MAÇ ÖNCESİNE KAN BULAŞTI

Öte yandan Kayserispor’un, Fenerbahçe’yi konuk ettiği karşılaşmasından önce taraftarlar arasında çıkan kavgada bir kişinin bacağından bıçaklandığı öğrenildi. Kadir Has Stadyumu’nun Kuzey Tribünü girişinde yaşanan kavgada bir taraftar, bacağına aldığı bıçak darbesi sonrasında kanlar içinde kaldı. Bıçaklanan taraftara ilk müdahale, stadyumda bulunan ambulansta yapıldı. Yaralı şahıs, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Kayserispor Kulübü maç öncesinde yaşanan olaylarla ilgili olarak resmi sitesinden bir bildiri yayınladı. Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: “Değerli Futbol Kamuoyu…

Şehrimizde dün yaşanan olaylardan dolayı Kulübümüz derin üzüntü duymuştur. Kayserispor Kulübü; taraftarı ile birlikte, Centilmenler Ligi 3.sü olmanın haklı gururunu yaşamış bir kulüptür.

Kayserispor; tüm diğer kulüplerle olduğu gibi, Fenerbahçe Kulübü ile de dosttur. Bugüne değin hiçbir husumeti de olmamıştır…

Kimlerin, neden, ne şekilde provoke ettiğini bilemediğimiz üzücü olayların; daha vahim hale gelmemesini büyük bir özveri ile önlemeye çalışan emniyet mensuplarına, görev yapan polisimize ve onlara yardımcı olmaya çalışan Kayserisporlular’a sonsuz teşekkür ederiz” denildi. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak