ASFALT ÇALIŞMALARI

ASFALT ÇALIŞMALARI

ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Talas Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi hummalı bir çalışma başlatarak alt yapısı tamamlanan bölgelerin asfaltını sermeye başladı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, alt yapı çalışması biten Tepebağlar Caddesi´nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Bahçelievler ve Harman mahallelerinde devam eden çalışmalardan bahseden Başkan Palancıoğlu, ?Özellikle bu yaz KASKİ başta olmak üzere, KCETAŞ, Kayserigaz, Telekom gibi tüm alt yapı kurumlarıyla beraber hummalı bir çalışma yaptık. Yine alt yapı kurumlarının çalışmaları tamamlanmış olan Bahçelievler ve Harman mahallelerimizdeki cadde ve sokakların frezesini aldık. Haftasonu olmak üzere buranın sıcak asfaltını da yapacağız. Toplamda 4 bin ton sıcak asfalt serilmiş olacak. Kış tamamen başlamadan alt yapısı tamamlanmış yerlerin asfaltlarını da dökeceğiz. Alt yapı çalışmaları uzun sürüyor. Yoğun bir emek sarf ediliyor. Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarına çok teşekkür ediyorum.? dedi.
Talas´ın uzun süredir değişmeyen alt yapısını son 2 yılda tamamen değiştirdiklerini vurgulayan Palancıoğlu, ?Asbestli boruların hiç biri kalmadı. Alt yapı çalışmaları bizi yorduğu gibi vatandaşı da yoruyor. Tepkiler olabiliyor ama yapıldıktan sonra 30-40 yıl da kullanılabilecek. Hayırlı olmasını diliyorum. Buranın alt yapısı bitti asfaltı bittikten sonra güzel ve kullanışlı olacak. Asfalt ve kaldırım çalışmaları olarak Talas Belediyesi son 2 yılda muazzam bir çalışma sergiledi. Emeği geçen personel arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
Başkan Palancıoğlu çalışmaları inceledikten çevredeki esnafı da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ