ASGD KAYSERİ ŞUBESİ´NDEN PLAKET

ASGD KAYSERİ ŞUBESİ´NDEN PLAKET

MESLEKTE 20 YILINI DOLDURANLARA VERİLDİ

   Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Kayseri Şubesi tarafından, meslekte 20 yılını dolduran basın mensuplarına birer plaket verildi. Talas Belediyesi Yaşam Merkezi´nde yapılan törene Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´da katıldı.
MESLEKTE 20 YILINI DOLDURANLARA VERİLDİ
Talas Belediyesi´nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen plaket programına Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, ASGD Kayseri Şube Başkanı Yavuz Navruz, ASGD üyeleri ve basın sektöründe 20 yılını doldurmuş olan gazeteciler ile davetliler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan ASGD Kayseri Şube Başkanı Yavuz Navruz, "Göreve geldiği günden bu yana Talas´ın gelişiminde büyük katkısı bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´na ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. Ülkemizde geçtiğimiz günlerde Ankara´da yaşanan olay bizi gerçekten çok derinden üzdü. Ülkemizin her zamankinden daha çok birliğe ve dirliğe ihtiyacı var. Bu programı yapma veya yapmama konusunda çok düşündük. Dış mihrakların hedefi birliğimizi dirliğimizi bozmak ve bizi sokağa çıkarmamak, insanları gündelik hayattan uzaklaştırma gayreti içindeler. Biz her şeye inat bu programı gerçekleştirdik. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Kayseri Şubesi olarak her zaman birlik ve beraberliğin sağlanması gayreti içinde olduk. Şu anda yaptığımız bu program da herkesin gerçekten kenetlendiğini gösteriyor. Üye olmayan kardeşlerimiz de var onlarda bu programa ilgi gösterdi. gerçekten bu çok önemli. İnşallah bundan sonra da ülkemizdeki huzur ortamı hiç bir zaman bozulamayacaktır" diye konuştu.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise, "Yavuz Bey, iki hafta önce benimle görüştüklerinde böyle bir program düzenleyeceklerini söylemişlerdi. Benimde programın yapılması için yeni açacağımız tesis aklıma geldi. Tesisteki ilk denemeyi sizlerle yapalım dedim. Bu kararı verdiğimden dolayı ben de mutluyum. İnşallah bu tür programları hep birlikte yapacağız" diyerek şu şekilde konuştu: "Programın amacı meslekte 20 yılını doldurmuş olanlara plaket töreni verilecek. Ülkede birlik ve beraberlik çok önemli onun için burada kenetlenmiş olmamız çok önemli. Ben de basın mensuplarının aslında birlik ve beraberliğin sağlanmasında çok önemli role sahip olduklarına inanıyorum. Çünkü insanlar gazeteye ve televizyona baktıklarında aldıkları bilgilerle gerçeklere ulaşabiliyorlar. Ona göre motive olabiliyorlar dolayısıyla basının, halkımızın moralini düzeltebilecek şekilde haber yapması son derece önemli. Sporun da şöyle bir etkisi var. Talas belediyesi olarak sağlıkta yaşam projesi olarak bir proje başlatmıştık. Bu programlara her hafta 200 kişi katılıyor. İnsanların sağlık sorunlarının hangi sebeplerden dolayı ortaya çıktığını anlatan bir broşür dağıtmıştık. Burada yüzde 55 oranında sağlığın sporla çözüleceği vardı. Spor yaparsak aslında sağlıkla ilgili sorunlarımızı halledebiliyoruz. Sporu farklı şekillerde teşkil etmemiz gerekiyor. Türkiye´de sporun bir kaç dalı popüler, diğer dallar popüler değil. Amatör olarak farklı alanlara destek vereceğiz."
Konuşmaların ardından meslekte 20 yılını doldurmuş olan basın mensuplarına plaketleri davetliler tarafından verildi.


18 EKİM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı