Asgd Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Asgd Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Navruz, ?Bu Tür Etkinlikler, Birlikteliğimizi Güçlendiriyor? ...

Amatör Spor Gazetecileri Derneği´nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar programı, bu yıl harikalar sofrasında gerçekleştirildi. İftar öncesi açıklamalarda bulunan ASGD Kayseri Şube Başkanı Yavuz Navruz, ?Bu tür etkinlikler, birlikteliğimizi güçlendiriyor? dedi.
Amatör Spor Gazetecileri Derneği, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yemeğe, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Amatör Spor Gazetecileri Derneği yönetimi ve üyeleri ile davetliler katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar öncesi açıklamalarda bulunan Amatör Spor Gazeteciler Derneği Kayseri Şube Başkanı Yavuz Navruz, şöyle dedi: ?Düzenlemiş olduğumuz iftara katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar soframızı,
Harikalar Sofrası´nda gerçekleştiriyoruz. Dostlarımız, ağabeylerimiz ve kardeşlerimizle beraber olmak bizleri mutlu ediyor. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. İnşallah sonraki yıllarda da bu etkinliğimizi sürdürürüz. Bu tür programlar birlikteliğimizi daha pekiştiriyor. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Aldığımız son şehit haberleri bizleri çok üzdü. Bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ülkemizi içerden ve dışarıdan bölmek isteyen hainler var. Bu hainleri durdurmanın tek bir çaresi var, birliğimizi ve beraberliğimizi korumak. Bu ülkeyi bölmek ve ayrıştırmak isteyenler bilsinler ki, onlar bizleri bölmeye çalıştıkça, biz daha da kenetleniyoruz. Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´de kaldı. Emeği geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve ilçe belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şehir olarak inanılmaz bir temponun içerisine girildi. Son haftalarda, şehir olarak çok güzel bir çalışma yapıldı. Yaşananlardan ders çıkartmak lazım. Borçları var, iyi bir çalışma ve transfer politikası izlenirse iki yıl içerisinde borçlarını bitirir ve önünü daha net görür. Ben, yeniden Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.?


Haber: Murat TURP



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu