ASLİYE CEZA HAKİMİ DAŞTAN

ASLİYE CEZA  HAKİMİ  DAŞTAN

ERDEMLİ İNSAN´A YOL HARİTASI ÇİZDİ

Asliye Ceza Hakimi Necati Daştan, ´Erdemli İnsanın Yol Haritası´ isimini verdiği kitabının tanıtım toplantısını Baro Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirdi? Kitabın özellikle cezaevindeki mahkumlara ve üniversite öğrencilerine ulaşması için, hayırsever iş adamlarına sponsor olmaları konusunda çağrı yaptı.
Asliye Ceza Hakimi Necati Daştan´ın kitabı için Kayseri Baro Salonu´nda düzenlenen tanıtım ve imza törenine, hakimler, savcılar, avukatlar ve davetliler katıldı. Baro Başkanı Fevzi Konaç, tanıtım töreninin başlangıcında yaptığı kısa konuşmada kendisinin de kitap çıkartma niyeti olduğunu dile getirerek Daştan´ı tebrik etti?
Hakimlik titrinin yanında isiminin önüne birde yazarlık kelimesini ekleyen Necati Daştan ise konuşmasında ?Çok heyecanlıyım bu ikinci imza günüm. İlk imzamı Ordu´da ?Sevdanın Ötesinde´ isimli şiir kitabıyla yapmıştım. Esas orada heyecanlanmam gerekirken, burada daha çok heyecanlandım. Sebebini bilmiyorum. Belki gelen misafirlerin duygu dolu düşünceleri, yaklaşımları ortamın havası bizi böyle bir duyguya sürükledi. Bu imza gününde kitabımı tüm dünyaya tanıtmak istedim. Vakıflara, Derneklere Hayırsever İş adamlarına tanıtmak istedim. Bunlardan gelecek teklifleri değerlendireceğiz. Bize uygun düşenler ile kitlelere dağıtılmak üzere baskı yapacağız. İş adamları kendi logolarıyla kitapta bulunmak suretiyle çift taraflı bir kazanç elde edecekler. Bu projeye dahil olan şanslı olacak bu projeyi kaçırmasınlar istiyorum. İçindeki sözler çok uzun bir emek sonucu, yerli kütüphanelerin tozlu arşivlerinden çıkarıldı bu sözler. Yaklaşık 100´e yakın kitap taradım çok yoruldum, uykusuz kaldım. Hatta bana böyle niye böyle bir işe neden girdin diyenler oldu. Bana bu süreçte çok büyük destek verenler oldu. Bunların yardımıyla kitap bu hale geldi. inşallah işin zor kısmının bittiğine inanıyorum takdir Allah´ındır geldiğiniz için teşekkür ediyorum.? İfadesini kullandı?



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da