ASGD ÜYELERİ YEMEKTE BULUŞTU

ASGD ÜYELERİ YEMEKTE BULUŞTU

BAŞKAN NAVRUZ´DAN BERABERLİK ÇAĞRISI ...

Geçtiğimiz haftalarda genel kurulunu gerçekleştirerek Başkan Yavuz Navruz ile yola devam etme kararı alan kısa adı ASGD olan Anadolu Spor Gazetecileri Derneği, Erciyes´te akşam yemeği düzenleyerek Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve şube müdürleri ile bir araya geldi.
Spor giriş
Kısa adı ASGD olan Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Kayseri Şubesi, Erciyes´te akşam yemeği düzenleyerek Kayseri spor basınını bir araya getirdi. Gençlik Hizmetleri Sosyal Tesisleri´nde düzenlenen yemeğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Şube müdürleri, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya, TSYD Kayseri İl Temsilcisi Oktay Ensari, ASGD Kayseri Şube Başkanı Yavuz Navruz ve ASGD üyeleri ile spor basınının temsilcileri katıldı.
İL MÜDÜRÜ ESKİCİ ?AYNI HEYECANI YAŞIYORUZ?
Düzenlenen organizasyonda konuşma yapan İl Müdürü Murat Eskici, ?Sportif faaliyetler herkesin dinlenme zamanı ama bizim çalışma zamanımızdır. Bu anlamda aynı kaderi aynı heyecanı aynı çalışma durumunu ve azmi taşıyoruz. Tek bir amacımız var ülkemize ve milletimize hizmet etmek. Şehrimize yakışanı en iyi şekilde yapmak için çalışıyoruz. Bu hizmetleri de topluma duyurma adına sizde elinizden geleni yapıyorsunuz. Herkese teşekkür ederim? dedi.
BAŞKAN NAVRUZ´DAN BERABERLİK ÇAĞRISI
ASGD Kayseri Şube Başkanı Yavuz Navruz ise birlik ve beraberlik çağrısı yaptığı konuşmada şunları söyledi;
?Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü haftada 250 program yapıyor. Resmi kurumların içinde en çok hizmet veren kurumlardan biridir. En önemlisi ise gençliğe hizmet etmesi. Bizde ASGD olarak tüzüğümüzde de bu durum var. Amacımız aynı. Müdürümle birlikte ilk göreve geldiği günden beri çalışıyoruz. Stadyumda mesai arkadaşlarıyız aslında. Cumartesi Pazar resmi kurumlar tatil ama buradaki herkes orada görev başında oyuyor. İnsanların tatil gününde biz çalışıyoruz. Katılanlara çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel ve nezih ortamlarda hep birlikte çalışmak istiyoruz. Bundan sonraki süreçte müdürümle birlikte daha iyi çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum. Erciyes Dağı´nın tam olarak tanıtılmadığını düşünüyorum. Bu anlamda hep birlikte çalışmalıyız. İnşallah bundan sonra daha çok bir araya gelip daha çok görüş alış verişi yapmalıyız? diye konuştu.
Konuşmaların ardından ASGD Kayseri Şube Başkanı Yavuz Navruz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici´ye spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı plaket verdi. Sohbet programının ardından katılımcılar toplu fotoğraf çektirdi.

Haber: Murat TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti