Atan ‘mutsuz’ biz ‘umutsuz’

Atan ‘mutsuz’ biz ‘umutsuz’

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, yaptığı açıklama ile transfer yapadıkları için mutsuz olduğunu açıkladı. Atan, “Mutsuzum, umarım şartlar gerçekleşir” dedi. 

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da kampın ilk etabının son antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Çağdaş Atan nezaretinde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından topla birlikte çalıştı.

Kamp döneminde yeni transferle çalışmak istediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini hatırlatan Atan, bu konuda mutsuz olduğunu açıkladı. Atan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Mutsuzum. Transfer bir süreç evet; oyuncularla görüşülür, zaman alır, prosedürleri vardır, pazarlık aşaması vardır, ikna aşaması vardır. Ama biz daha henüz tahtayı açıp oyuncularla bu süreci yönetme durumuna bile gelemedik maalesef. Benim için çok hassas olan önemli bir nokta, şimdiye kadar özveriyle çalışan buradaki oyuncu grubu. İstenilen her şeyi yaptılar. Zaten istediğimiz planlı bir şekilde gelecek seneki takımın oluşturacağımız kadro burada, çok memnunum onlardan. Ama bu kadro gelecek sene transferlerle birlikte yapacağımız kadronun iskeleti olarak planlandı. Arkadaşlar geçen sene çok da unutma bakılmayan bir kadroyla lige başladık. O kadrodan şuan 8 tane ana oyuncu kadromuzda yok. Elimizdeki kadromuzun üzerine en az 5 tane oynayabilecek, buradaki oyuncuları rekabete sokabilecek ve Kayserispor'u lig yarışında puan tablosunun ilk sayfasında tutabilecek bir takım için en az 5 tane oyuncuya ihtiyacımız var. Geç kaldığımızı söyleyebilirim. Diyelim ki ilk kapma yetişmedi ama ayın 23'ündeki ikinci etaba oyuncuların yetişmesi. Şuan çok zor gözüküyor. Maalesef henüz bu aşamayı gerçekleştirememiş durumdayız. Bizim Kayseri şehri ve Kayserispor ile ilgili hayallerimiz bitmedi. Ben ve ekibim Kayserispor'un başında olmak için çok çabalıyoruz, burada olmak için çok çabalıyoruz. Ama süreç istediğimiz gibi ilerlemedi maalesef. Ekibimle, elimizdeki kadroya yapılacak takviyelerle bu takıma çok inanıyoruz. Ligde rekabetçi bir hale geleceğimize inanıyoruz ama 38 maçın oynanacağı 20 takımın mücadele edeceği bir ligde şuan elimizdeki kadronun bunu sürdürmesi mümkün değil. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Mutsuzum. Çünkü burada kampta transferlerle çalışmak bizim için en idealiydi. Açılacaksa eğer tahta ki açılması elzem. Bunun aksi Kayserispor için çok sıkıntılı bir süreç. Ne kadar geç gelirse önümüzdeki sezonda başarılı olmamıza o kadar sekte vurur.” 

Gazetecilerin transfer gerçekleşmediği taktirde takımda kalıp kalmayacağı sorusuna ise Atan; “Bu konudaki fikrimiz net. Ben ve ekibim Kayserispor başında kalmak için, burada çalışmak için, şehirle ve seyirciyle filizlendiriğimiz hayali yaşatmak için çok çabalıyoruz. Umarım şartlar o konuda gerçekleşir, biz de hem hayallerimizi gerçekleştiririz hem de görevimizin başında oluruz” şeklinde cevap verdi.

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı