ATAŞ´A TERMİNAL ESNAFINDAN

ATAŞ´A TERMİNAL ESNAFINDAN

DESTEK GELDİ

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, gittiği her yerde coşkuyla karşılanıyor. Ataş´a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar dertlerini anlatıp, çözüm istiyor. Vatandaşın sesi olmaya devam edeceklerini dile getiren Ataş, ?1 Nisan´da Kayseri´de değişimle birlikte, özlenen hizmetleri vatandaşla buluşturacağız. Huzur ve refahı şehrimize temin edeceğimize söz veriyoruz? dedi. Diğer yandan Kayserispor´u da yalnız bırakmayan ve taraftarlarla bir araya gelen Ataş´a, Kayserispor taraftarları da tezahüratlarla destek verip, teşekkür etti.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, çalışmalarını sürdürüyor. Ataş, her gün farklı bölgelerde vatandaşla kucaklaşıyor, sorunları dinliyor, çözüm önerilerini anlatıyor. Ataş, beraberindeki Millet İttifakı Belediye Başkan adayları ve parti yöneticileri ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminalini ziyaret ederek, hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet etti. Alkışlarla karşılanan Ataş´a yoğun ilgi gösteren terminal esnafı, yaşadıkları sorunları anlattı. Ziyaretlerde vatandaşlara projelerini de anlatan Ataş, ?Önce değişim, sonra gelişim? sloganı ile yola çıktıklarına dikkat çekti ve milletin 31 Mart´ta değişimden yana tavrını ortaya koyacağını söyledi.

TERMİNAL ESNAFI İLE BULUŞTU

Terminalde gördüğü ilgiye teşekkür eden Ataş, ?Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminalinde esnafımızı ziyaret ettik. Hemşerilerimizin dertlerini dinledik, sorunlarına çözüm önerilerimizi anlattık. İlgilerinden dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ederim? diye konuştu.

Ataş, Kayserispor´u ve taraftarları da Başakşehir maçında yalnız bırakmadı. Taraftarlara misafir olan Ataş, onlarla bir süre sohbet etti ve projelerini anlattı. Ataş, duyarlı, şehrine ve takımına sahip çıkan taraftar kültürüne sahip çıkacaklarını aynı zamanda sporun gelişmesine de katkı sunacaklarını söyledi.

KAYSERİSPOR´U VE TARAFTARLARI YALNIZ BIRAKMADI

Ataş, daha sonra İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt ile birlikte Kapalı Kale Taraftar Grubu ile tribünlerdeki yerini aldı ve tezahüratlara ortak oldu. Ataş´ı aralarında gören taraftarlar o anları ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ataş, maç boyunca Kayserispor´a taraftarlarla birlikte desteğini sürdürdü.

Maç sonrası teşekkür eden taraftarlar, Ataş´a bir süre destek tezahüratları yaptı. Taraftarlara teşekkür eden İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, ?Kapalı Kale taraftar grubumuz ile Kayserispor´umuzun maçını birlikte izledik. Kayserispor´umuzun son dakikada 3 puanı kaçırmasının üzüntüsünü birlikte yaşadık. Şehrimizin takımının ve taraftarının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

?KİMSEYİ AYIRMAYACAĞIZ, EŞİT HİZMET SUNACAĞIZ?

Vatandaşlarla sohbet eden ve sorunları da dinleyen Ataş, ?1 Nisan´da göreve geldiğimizde çözüm üreten, günü kurtaran değil, kenti geleceğe taşıyan projeleri hayata geçireceğiz. Güler yüzlü bir yönetim ortaya koyacağız. Kimseyi ayırmayacağız, herkese adil hizmet sunacağız. Her mahallemiz eşit şekilde kalkınacak, gelişecek. Huzur ve refahı şehrimize temin edeceğimize söz veriyoruz? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı