ATIK PİL KAMPANYASINDA ÖDÜLLER VERİLDİ

ATIK PİL KAMPANYASINDA ÖDÜLLER VERİLDİ

Kayseri Uygulamalı Çevre Eğitim Projesi (KUÇEP) kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanlığı koordinasyonunda, Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Belediyeleri ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları katılımları ile geleneksel hale gelen ve 'Atık Pil To

Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen 'Atık Pil Toplama Kampanyası' ödül törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, Çevre ve Şehircilik Müdürü Fethi Şahinoğlu, kampanyaya katılan ilköğretim okulu öğrencileri ve anaokulu öğrencileri katıldı.
42 okulun katılımı ile gerçekleştirilen kampanyada geçen yıl 800 kilogram toplanırken, bu yıl toplam bin 500 kilogram atık pil toplandı. Kampanya sonrasında dereceye giren Atatürk İlköğretim Okulu, Fatma-Mustafa Hasçalık İlköğretim Okulu, Hikmet Madazlı Anaokulu öğrenci ve öğretmenlerine Spor seti, masa tenisi, satranç seti hediye edildi.
Törene gelen anaokulu öğrencilerine ise Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Kayseri forması ve Basketbol topu hediye etti.
Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, insanoğlunun çevreyi kirlettiğini kapitalizm ile birlikte atık pillerin ve plastik atıkların daha çok çevrede biriktiğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, "Çevre ile ilgili bolca tarifler sunuyorlar. İşin temeli bence yaradılıştaki 4 unsurun kirlenmemesi gerekiyor. Suyu ve toprağı kirletirsek, bu bize başka şekilde dönüyor. Aşırı tüketim birçok şeyi bozuyor. Seyyahların anlattığına göre Kayseri'de orman varmış. Şimdi çok medeniyiz ama ağaçlarımız yok. Cennet olan yeri cehenneme çevirmişiz. Bize düşen şey suyu tabiatı temiz tutmak vatandaşları bilinçlendirmektir. İnsanın çevresi temiz olursa diğer münasebetleri de temiz olur. Her sabah belediyelerden temizlikçi ordusu çıkıyor. Daha temiz olursak, bu orduya verdiğimiz para ile daha değişik yatırımlar yaparız. Bu projeye duyarlılıkta bulunan ve destek veren İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, öğretmenlere çocuklara, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Projeye katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye plaket verildi.


Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti