AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU TED KAYSERİ KOLEJİNDE TOPLANDI

AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU TED KAYSERİ KOLEJİNDE TOPLANDI

Avrupa Gençlik Parlamentosu 24. Ulusal Seçim Konferansı TED Kayseri Kolejinde gerçekleştirildi.

TED Kayseri Koleji Vakıf Başkanı Prof. Dr. Ömer Özbakır etkinlikte yaptığı konuşmada Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye Seçim Konferansına ikinci kez ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak “Buradan çıkan sonuçları bende ilgiyle takip ediyorum. Gerçekten çok ilginç fikirler, düşünceler ortaya çıkıyor. Bende çok yararlanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Gençlerin bir araya gelerek; Avrupa’nın geleceği için fikirler ürettiği, paylaştığı, kritik sorunlara çözümler geliştirdiği, karar vericilerle tanışıp görüşlerini aktardığı ‘Avrupa Gençlik Parlementosu’ NUN 24. Ulusal Seçim Konferansı ilimizin ev sahipliğinde gerçekleştirledi… Ted Kayseri Koleji Konferans Salonunda yapılan etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Selçuk Pehlivanoğlu, TED Kayseri Koleji Vakıf Başkanı Prof. Dr. Ömer Özbakır, Ted Kayseri Koleji öğrencileri ve Avrupa Gençlik Parlamentosu öğrencileri iştirak etti.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren TED Kayseri Koleji Vakıf Başkanı Prof. Dr. Ömer Özbakır“Hepinizi burada görmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. 2015 yılından beri ikinci defa Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye Seçim Konferansına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan çıkan sonuçları bende ilgiyle takip ediyorum. Gerçekten çok ilginç fikirler, düşünceler ortaya çıkıyor. Bende çok yararlanıyorum. Ben hepinize başarılar diliyorum, iyi konferanslar olmasını diliyorum. “ değerlendirmesinde bulundu.

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Selçuk Pehlivanoğlu ise konuşmasında 92 yıl önce bu güzel vatanın kurmuş olduğu Türkiye’nin eğitimdeki ilk sivil toplum örgütünün Genel Başkanı olarak, Avrupa Gençlik Parlamentosu Ulusal Seçim Konferansına katılımcılarına şükranlarını iletti.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı