AVRUPA YELKENKANAT ŞAMPİYONASI DEVAM EDİYOR!

AVRUPA YELKENKANAT ŞAMPİYONASI DEVAM EDİYOR!

Talas Ali Dağı'nda gösteri uçuşlarıyla başlayan Euro 2012 Yelkenkanat Şampiyonası'na katılan 17 ülkeden 71 sporcu, dostluk ve kardeşlik yürüyüşünde buluştu.

Aralarında 3 Türk'ün de bulunduğu Avusturya'dan Hırvatistan'a, Fransa'dan Hollanda'ya kadar çok sayıda Yelkenkanat sporcusu, Uluğ Bey Bilgi Evi'nden Talas Belediye Meydanı’na kadar Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın seslendirdiği marşlar eşliğinde kardeşlik yürüyüşü yaptı. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ın da katıldığı yürüyüşte vatandaşların da ilgisi büyük oldu. Çocuklarıyla birlikte yürüyen aileler yürüyüşü cep telefonu kameralarına kaydetti.

VALİ YILMAZ “EMEĞİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ”

 

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, 18. Avrupa Yelkenkanat Şampiyonası'nın Kayseri'de yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başladı. Vali Yılmaz, son yıllarda havacılık sporlarında ülkemizde yaşanan gelişmelerin bugün semeresini verdiğini anlatarak, "4 gün öncesine kadar görev yaptığım şehirde de Ali Dağı'ndaki tesisi örnek olarak ülkemize kazandırdık. Bugün ise burada Avrupa şampiyonasını gerçekleştirmek nasip oldu. Tüm yarışmacılara kazasız belasız uçuşlar diliyorum" ifadelerini kullandı. Vali Yılmaz, konuşmasını "18. Avrupa Yelkenkanat Şampiyonası penceresi açılmıştır." diyerek yarışmayı başlattı.

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak