AVRUPA´DA İLK GALİBİYET

AVRUPA´DA İLK GALİBİYET

AGÜ SPOR 67-62 BASKET 90 GDYNİA ...

AGÜ SPOR 67-62 BASKET 90 GDYNİA

2017-2018 EuroCup Women E Grubu 3.maçında AGÜ Spor, sahasında Basket 90 Gdynia´yı konuk etti. Son derece çekişmeli geçen mücadeleyi AGÜ Spor, 67-62 kazanmasını bildi.

Euro Cup Women E Grubu´nda 3.hafta maçına çıkan AGÜ Spor, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde Basket 90 Gdynia´yı konuk etti. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan AGÜ Spor, 5 sayı farkla 67-62 galip ayrıldı.

AGÜ Spor, Basket 90 Gdynia karşısına Nilay, Melis, Gabi, D.Page ve M.Tolo ilk 5´i ile çıktı. Karşılaşmanın ilk periyoduna hızlı başlayan AGÜ Spor, sayı avantajını da yakalayarak bu çeyreği 23-7´lik skorla tamamladı ve rakibine 16 sayı fark attı. İkinci çeyrekte ise rakip Gdynia farkı azaltma çabası gösterdi ve atakları sayı farkını azaltmasına neden oldu. İkinci çeyrek sonunda farkı 3 sayıya indiren taraf Gdynia olurken devreyi AGÜ Spor 38-35 önde tamamladı. 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de pota altı mücadelesi şeklinde geçti. 3.çeyrekte sayı avantajını korumak isteyen AGÜ Spor, Basket 90 Gdynia karşısında 3 sayılık farkı korudu ve bu çeyrek 51-49 AGÜ Spor´un galibiyeti ile son buldu. Son çeyrekte ise AGÜ Spor, sayı farkını korumayı başardı. Son düdük ile birlikte AGÜ Spor, E Grubu´ndaki 3.maçını 67-62 kazanarak sahadan ayrıldı.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu