BARO´DA FETÖCÜ AVI !

BARO´DA FETÖCÜ AVI !

15 AVUKAT GÖZ ALTINDA?

İl Emniyet Müdürlüğünce 15 Temmuz darbe kalkışması sonrası Fetullahçı Terör Örgütü´ne yönelik olarak başlatılan ve her geçen gün faklı sektörlerde gerçekleştirilen operasyonlara bir yenisi daha eklendi? Kayseri Cumhuriyet Başsavcığınca Kayseri Barosuna Bağlı olarak görev yapan ve aynı zamanda kapatılan Anadolu Hukukçular Derneği üyesi ve yöneticisi olan 18 avukat hakkında alınan gözaltı kararı sonrası 15 avukat sorgulanmak üzere adreslerinden alınarak Emniyet Müdürlüğü´ne getirildi?
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü´ne yönelik olarak başlatılan operasyonlar kapsamında haklarında göz altı kararı çıkartılan kısa adı AHUDER olan Anadolu Hukukçular Derneği yöneticisi ve üyesi 18 avukatın adreslerine baskın düzenleyen Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, avukatların ev ve iş yerlerinde arama yaptı.
Gerçekleştirilen baskınlar sonrası gözaltı kararı verilen 18 avukattan 15´i Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere il emniyet müdürlüğüne getirilirken, 3 avukat için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.
Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen baskın sonrası göz altına alınan 15 avukatın ismi şöyle listelendi? H. İbrahim Akkaş (Anadolu Hukuk Derneği eski başkanı), Hakan Özbek, Necati Coşkun, Mahmut Aydın, Fatih Özbek, Ela Çakır Dinç, Ahmet Özceyhan, Hakan Baykan, Oğuz Holat, İbrahim Bakır, Şerafettin Sarıgül, Selim Baz, Kadir Coşkun, Mustafa Söyleyici ve Erhan Bahar.
Öte yandan haklarında gözaltı kararı bulunan avukatlar Sibel Gürkök, Ali Fuat Yıldız ve İsmail Yağmur´un yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
HABER MERKEZİ?



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”