AVUKATLAR´DAN

AVUKATLAR´DAN

KIZILAY´YA KAN DESTEĞİ

Olumsuz hava koşullarının yurt genelinde hüküm sürmesinin sonucu olarak kan bağışlarının azalması ile stoklarda sıkıntı yaşayan Türk Kızılay´nın ?Kan Bağışı´ çağrılarına kayıtsız kalmayan Kayseri Barosu yönetimi tertipledikleri kampanya ile ilimizde görev yapan Avukatlardan stoklar için kan temin ederek destek verdi.

Kayseri Adliye Sarayı Bünyesinde konuşlu Kayseri Baro Başkanlığı hizmet binasında start veren ve üç gün sürecek olan ?Kan Bağışı´ kampanyasına Baro üyesi avukatlar yoğun katılım gösterdi.

Kampanyayla ilgili medya mensuplarına değerlendirmede bulunan Baro Başkanı Avukat Cahit Dursun, vatandaşların Türk Kızılayı´nın ülke çapında yürüttüğü kan bağışı kampanyaları konusunda hassas ve ilgili olmaya davet ederek "Kayseri Barosu başkanlığı olarak meslektaşlarımıza yönelik, Türk Kızılayı ile birlikte, şehrimizin insanının sağlık alanındaki en yaşamsal ihtiyaçlarından biri olan kan bağışıyla ilgili bir kampanya başlattık. Türk Kızılayı´nın yürütmüş olduğu en önemli hizmetlerden birisi olan kan bağışı konusundaki hassasiyetleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kayseri Barosu üyesi meslektaşlarıma da sosyal ve toplumsal hassasiyetle ilgili böyle bir kampanyaya gösterdikleri için, Kayseri Barosu başkanlığı olarak müteşekkiriz. Bütün Kayseri halkını da Türk Kızılayı´nın ülke çapında yürüttüğü bu en önemli kan bağışı konusunda hassas ve ilgili davranmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Kızılay Kan Merkezi İçanadolu Bölge Müdürü Adem Tatar´da yaptığı değerlendirmede Kızılay Genel Başkanı´nın çağrısı üzerine kan bağışı oranlarında ciddi artış kaydedildiğini belirterek şunları kaydetti? ?Geçtiğimiz hafta sayın genel başkanımızın Türkiye genelinde kan bağışı stoklarımız azaldığı için bir çağrısı oldu. Bu çağrıya destek vermek isteyen pek çok sivil toplum kuruluşumuz bize başvuruda bulunarak kan bağışında bulunmak istediklerini belirttiler. Bugün de burada     Kayseri Barosu Başkanlığı´nda 3 gün sürecek kan bağışı kampanyamız başladı inşallah hayırlı olur. Çağrı yapıldığından beri kan bağışlarımızda belirgin bir artış oldu. Havalarında düzelmesi ile işler iyi gidiyor kan bağışı stoklarımız da belirgin bir artış söz konusu oldu. Bütün sivil toplum kuruluşları destek veriyor. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Kayseri´de kan bağışında herhangi bir sıkıntı yok, yeterince stoklarımız var. Tüm Kayseri halkına teşekkür ediyoruz??



Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı