AYAK PARMAKLARI KESİLEN ŞEKER HASTASI BABA

AYAK PARMAKLARI KESİLEN ŞEKER HASTASI BABA

YARDIM BEKLİYOR

Kayseri´de, şeker hastası olduğu için sağ ayak parmakları kesilen 3 çocuk babası Mustafa Biçer, çalışamadığını belirterek, hayırseverlerden yardım istedi.
Ahi Evran Mahallesi´nde ikamet eden baba Mustafa Biçer (60), anne Kezban Biçer ve çocukları Cihan Biçer (13), Gülşen Biçer (11) ve Dilan Biçer (11) geçim sıkıntısı çekiyor. Baba Mustafa Biçer şeker hastası olduğu için sağ ayak parmaklarını kaybetti. Çalışamadığını belirten baba Mustafa Biçer, hayırseverlerden yardım istedi. Baba Biçer, "15 yıldır hastayım. Şeker hastalığı yüzünden ayağım kesildi bu yüzden de çalışamıyorum. Mağdur kaldım. Elimin bir tarafı şuanda felç. Maddi olarak bakıma muhtacım ve bakan birileri yok. 3 tane çocuğum var onlar da okuyor. Evde 5 nüfus bulunmaktadır. Herhangi bir kazancım ve yan gelirim yok. Mağdurum ve yardımseverlerin bana el uzatmalarını istiyorum" diye konuştu.
Oturdukları evlerinin tamir edilmesi gerektiğini belirten Biçer, "Evimin de çoğu yeri yıkıldı. Kendim onarmaya çalışıyorum evin kirişlerini direkle sağlamlaştırmaya çalıştım. Devletimizden ve bize el uzatacak hayırseverlerden yardım bekliyorum. Şeker hastalığı geçirdim. Şekerim çok yüksek. Dün doktora gittim raporumu verdiler. İlaçlarımı aldım. Hiçbir şekilde çalışma durumum yok. Ayağımın yarısı kesildi. Kazadan dolayı bacağımda kırık çok rahatsızım. Belediye günde 6 tane ekmek veriyor bize, engelli olduğum için 3 ayda bir engelli maaşı alıyorum. Bunlarla zor geçiniyoruz bize yetmiyor" şeklinde konuştu.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ