AYAN`DAN BASIN İLAN KURUMUNA ÇAĞRI

AYAN`DAN  BASIN İLAN KURUMUNA  ÇAĞRI

; Cumhuriyet Halk Partisinin çiçeği burnnda İl Başkanı Mustafa Ayan ilk icrattlarından birinde Basın İlan Kurumu`na çağrıda bulunarak cezaları sonlandırmalarını istedi.

Ayan İl teşkilatında düzenlediği basın toplantısında   Basın İlan Kurumu tarafından yerel gazetelere verilen ilan cezalarını kınayarak basın emekçilerine olan desteğini tekrarlayarak  `` Basın ilan kurumu tarafından gazetelerin yok edilme çabası gün yüzüne çıkarılmalı. Hakeden gazetelerin resmi ilanlarını almalarını istiyoruz. Bu manada konunun takipçisi olacağız. Basın İlan Kurumu`na buradan çağrıda bulunuyoruz. Lütfen bu adaletsizliğe son verin.`` şeklinde konuştu...

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı`nda gerçekleşen  basın açıklamasında İl Başkanı Mustafa Ayan,“Cumhuriyet Halk Partisi olarak gazetelerimizin mağdur edilmemesini ve resmi ilan almayı hak eden gazetelere resmi ilanlarının bir an önce verilmesini arzu ediyoruz. Kayseri’de yerel gazetelerde çalışan arkadaşlarımız açlığa itildi. Basın İlan Kurumu  bir gazeteye destek verircesine ilan vermemeyi sürdürüyor. Sesimiz olan basının cezalandırılması ile ilgili bir durum ile karşı karşıyayız. Basın İlan kurumu bu haksızlığı sürdürmemelidir. Objektif gazetelere teşvik verilemeli ve  bu vahim hatadan bir an önce dönülmelidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak gazetelerimizin mağdur edilmemesini ve resmi ilan almayı hak eden gazetelere resmi ilanlarının bir an önce verilmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”