AYBABA, GALATASARAY’I GÖZÜNE KESTİRDİ

AYBABA, GALATASARAY’I GÖZÜNE KESTİRDİ

“İLK MAÇ İLE ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ”

HES Kablo Kayserispor’un yeni Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray’ı gözüne kestirdi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Aybaba, ‘İlk maç ile çıkışa geçmek istiyoruz’ dedi.

Süper Lig’de 9.hafta karşılaşmaları, 21-22-23 Kasım’da oynanacak. 9.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Galatasaray’a konuk olacak.

Yeni teknik direktörü Samet Aybaba gözetiminde çalışan sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Geride kalan 8 haftada sadece 2 galibiyet alan HES Kablo Kayserispor, Galatasaray karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Çarşamba günü kulüp tesislerinde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Samet Aybaba, şöyle dedi: “Takımımızda durum iyi çalışmaları sürdürüyoruz. Sistemle ilgili çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Oyuncularla birlikte nasıl daha iyi oluruzu konuşuyoruz. Bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. İyi ve kötü yaptığımız şeyler var. İyi yaptıklarımızı daha çok yapalım istiyoruz. Çalışmalar iyi gidiyor, yaptığımız çalışmalara oyuncularımız cevap vermeye başladı. Galatasaray karşılaşması ile başlamak daha avantajlı. Karşımızdaki takım belli ve bizim oyuncularımız daha çok motive olacaktır. İlk maç ile çıkışa geçmek istiyoruz. Çalışmalarımızı sahaya yansıtırsak ortaya keyifli bir maç çıkar. İyi de bir sonuçla döneriz.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak