AYDIN KALKAN,

AYDIN KALKAN,

"İMKANLAR PAYLAŞILMALI, YÜZLER GÜLMELİ"

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şubesinin Ramazan ayında sosyal ve yardımlaşma faaliyeti yaptığını söyleyen Şube Başkanı Aydın Kalkan, "Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında üyelerimizin emaneti olan imkânları şehrimizin insanlarına karınca karınca yönlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Aydın Kalkan, "Verenel Derneği ile işbirliği içerisinde Kayserili yetim ve muhtaç insanlara iaşe yardımında bulunduk, evleri ziyaret ettik, çok zor şartlarda yaşayan vatandaşlarımızla konuştuk, görüştük. Yine Erciyes Feneri Derneği ile birlikte durumunu açıklayamayan, derdini açamayan ve onuruyla zor şartlarda yaşayan kardeşlerimizin evlerine misafir olduk. Onların ne kadar zor şartlarda yaşadıklarını fakat bir o kadar da mütevekkil ve gönlü tok olduklarını gördük. Hali vakti yerinde olan herkesin bu insanların ortamlarını görmelerini ve Allah´ın verdiği imkânları Allah´ın kullarıyla paylaşmalarını öneriyorum" diye konuştu.

Eğitim Bir Sen, eğitim ve sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı Latif Küçük ise İHH Kayseri Şubesi ile birlikte Kayseri´de yaşayan Doğu Türkistanlı insanlara gıda paketi desteğinde bulunduklarını ifade etti. Latif Küçük, "Onlarca yetim çocuk kocaları Çin Zindanlarında bulunan onlarca kadın ve yaşlı insanlar yardım kuruluşlarının ve bilinçli vatandaşların destekleriyle zor şartlarda yaşam mücadelesi vermektedir" dedi.

Eğitim Bir Sen Kayseri Bir Nolu Şube Başkan Yardımcısı Hacı Sarı ise Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği KUDER ile Kayseri´de yüksek lisans ve doktora eğitimi yapan evli öğrencilere iaşe desteğinde bulunduklarını dile getirdi. Hacı Sarı, "Allah, imkan verdiği insanlardan kendi yolunda infak etmelerini istemektedir, tüketim toplumu yolunda hızla ilerleyen insanlık sürekli kendinden yukarılara bakmaktadır, fakat şükür ve acziyet duygusunun gelişmesi için insanlar toplumun her kesimindeki insanlarla zaman zaman bir araya gelmelidir" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ