AYHAN AVCI ?ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

AYHAN AVCI ?ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

AGÜ 2´DE 2 YAPTI

   FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu´nda yer alan Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), ikinci maçında Castors Braine ile karşılaştı. Normal süresi berabere biten maçı uzatmalarda AGÜ Spor, 60-56 kazandı. Karşılaşma sonrası konuşan Başantrenör Ayhan Avcı ?Çok önemli bir galibiyet aldık. Bunu da ilerleyen haftalarda göreceğiz? dedi.
Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı, Avrupa Ligi ikinci maçında kendi sahasında, Castors ile karşılaştı. Agü, bu maçı da kazanarak iki de iki yapmış oldu.
Maça daha iyi başlayan Belçika takımı Castors Braine, AGÜ Spor karşısında ilk çeyreği 9-14 önde tamamladı. İkinci periyotta oyuna rakibine oranla biraz daha iyi başlayan AGÜ Spor, Zoi Dimitrakou´nun attığı üçlüklerle, ilk yarıyı 26-24 önde bitirmeyi başardı. 3´üncü periyoda hızlı başlayan AGÜ Spor, Zoi ve Sanders ile bulduğu sayılarla rakibine üstünlük sağladı ve bu periyodu da, 39-36 önde kapattı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı son periyotta, iki takım birbirine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşma 49-49 biterek uzatmaya gitti.
Uzatmalara iyi başlayan konuk ekip, üstünlüğünü koruyamadı ve AGÜ Spor, son saniyelerde McCarville´nin basketleriyle sonuca ulaşan taraf oldu ve mücadele 60-56 Agüspor üstünlüğü ile son buldu.
Agüspor´da Pınar Demirok 2, Sinem Ataş 2, Katalin Honti 3, Lara Sanders 25, Zoi Dimitrakou 16, Mirna Mazic 5 ve McCarvill 7 sayı ile skora katkı sağlayan isimler oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan AGÜ Spor Baş Antrenörü Ayhan Avcı şunları söyledi: ?Bu maçı çok önemsiyorduk çünkü geçen hafta aldığımız galibiyetin anlamlı olması için kazanmamız gerekiyordu. Ayrıca evimizde oynadığımız için çok önemliydi. Rakibimiz çok değerli bir takım, FIBA Avrupa Kupası´nın geçen sezon finalistiydi. Çok kaliteli oyuncuları var. Bizim de şu anda kadro eksiğimiz var. Oyuncularım çok iyi mücadele etti, onları yürekten tebrik ediyorum. Güzel bir maç izlettirdiler. Maçın içinde çok olumsuzluk yaşadık, bütün olumsuzluklara rağmen kazanmayı bildik. Çok önemli ve değerli bir galibiyet olduğunu ilerleyen zamanlarda anlayacağız.?



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı