AYHAN AVCI, İLK ÜÇ HAFTAYI DEĞERLENDİRDİ

AYHAN AVCI, İLK ÜÇ HAFTAYI DEĞERLENDİRDİ

“İSTEDİĞİMİZ SEVİYEYE HENÜZ ULAŞAMADIK”

Bellona Kayseri Basketbol Baş Antrenörü Ayhan Avcı, ligin ilk üç haftasını değerlendirdi. Avcı, yaptığı açıklamada, ‘İstediğimiz seviyeye henüz ulaşmadık’ dedi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bellona Kayseri Basketbol, ligin üçüncü haftası geride kalırken henüz galibiyetle tanışamadı. Temsilcimiz, 4.hafta karşılaşmasında Adana ekibine konuk olacak.

Sarı-kırmızılı ekibin Baş Antrenörü Ayhan Avcı, ligde geride kalan 3 haftayı değerlendirdi. Önemli eksikleri olduğunun altını çizen Avcı, şöyle dedi: “Galatasaray karşılaşmasında çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Kadro yapısına göre çok iyi iş yaptılar. Son topa kadar getirdik. Birinci yarıdaki kötü oyunumuz, bütün karşılaşmayı etkiledi. Hakemlerin bazı tercihlerini bizden yana kullanmadıklarını düşünüyoruz. Karşılaşmayı kaybetmemiz sadece son topla alakalı değil. Birinci yarıya kötü başladık ve maça çok kötü giriş yaptık. Üçüncü ve dördüncü periyotlarda çok iyi oynadık. Özellikle de Türk oyuncular çok iyi oynadı. Bildiğiniz gibi 2 yabancı oyuncumuzdan eksik oynuyoruz. Ligdeki üç mağlubiyetteki en büyük faktörde budur. Sonuca bakarsak Galatasaray bizim ana rakibimiz değildir. Kazansak iyi olacaktı. Bir kredi harcadık diye düşünüyorum. Çok yoğun zamanlar yaşıyoruz. Bir ayda 4 maçımız, 8 maça dönüştü. Bu arada süreçten de etkilendik. Oyun içerisinde sürekli olan Gülse’nin karantinası devam ediyor. Mazeret üretmeyeceğiz ve çalışmaya devam edeceğiz. Takım çok genç ve genç oyuncuları motive etmek zor. Akıllı çocuklar, nasıl basketbol oynadığımızı görüyorlar ve daha iyi olacağımızı biliyorlar. Bizim zamana ihtiyacımız var ve bu zamanı kısaltmaya çalışıyoruz. Adana maçıyla da kazanmaya başlamak istiyoruz. Bu karşılaşma olmasa olmazımızdır. Onlarda ters olabilirler. Çok ciddiye almamız gerekiyor. Uzun oyuncumuzla ilgili yabancı oyuncumuzdan memnun kalmadık. Çok düşük rakamlara aldık. Gard oyuncumuz çok tuttu. 40 Bin Dolara aldık, 100 Bin Dolarlık iş yapıyor. Kiki’den de çok memnunum. Üçüncü Amerikalı oyuncu bize hiç katkı vermedi. Yollarımız ayırdık. Bizde onun yerine bir uzun oyuncu arayışımız var. Zor bir dönem olacak. Bulabilir miyiz bilmiyorum. Bulamazsak işimiz daha zorlaşacak. Bulursak ivmemiz yukarı doğru gerçekleşir. Aldığımız en tecrübeli isim Gemelos ve bu oyuncunun dizinde problem var. Bu oyuncumuzu da 10 gün sonra sahalara bekliyoruz. Biz hala hazırlık döneminde gibiyiz. Lig oynanıyor ama hazırlık dönemindeyiz. Pandemiden dolayı katılacağımız iki turnuvaya katılamadık. Sezon öncesi 7-8 hazırlık maçı yapardık, olmadı ve sadece Erciyes Cup ile sınırlı kaldık. Kaybederken yaptığımız iyi şeyler bana umut veriyor. Şimdi daha iyi olmayı bekliyoruz. Antrenman sayımızın artmasını bekliyoruz. Bir uzun oyuncu içinde sıkı bir çalışma içindeyiz.”

 Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu