AYNI KEFEYE KONMAK BENİM İÇİN ZÜLDÜR

AYNI KEFEYE KONMAK BENİM İÇİN ZÜLDÜR

İftar Sohbetleri’ ne konuk olan Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında ağır konuşuyor diyen MHP’lilere cevap verdi. Elitaş, “Ağzından köpükler saçan Grup Başkanvekilleri Oktay Vural’dan

Oktay Vural Kamer Genç ile yarışıyor. Kimse Oktay Vural’la beni bir kefeye koymasın.Oktay Vural’la aynı kefede olmak benim için zuldür.” Diye konuştu.

                 İpeksaray AVM’den ramazan süresince canlı yayınlanan  Kaytv ve Erciyes TV’den ortak yayını ile izleyiciye ulaşan  ‘İftar Sohbetleri’ programının önceki akşam konuğu AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş oldu.

 Kaytv Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya ve Erciyes Tv Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yerli’nin konuğu olan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, program sunucularının  “MHP’liler  Genel Başkanları Devlet Bahçeli hakkında yaptığınız eleştiriler nedeniyle şahsınızdan şikayetçiler” bu konuda ne söyleyeceksiniz sorusu üzerine;   “Eğer benim nezaket çerçevesinde yaptığım eleştirileri arkadaşlar çok ağır buluyorlarsa önce ağzından köpük saçarak konuşan İzmir milletvekili bir grup başkanvekilleri var ona baksınlar.O’nun Sayın Başbakanımıza yaptığı hakaretleri duyunca  MHP il Teşkilatı yöneticilerinin   yerin yedi kat altına  girmeleri gerekir” cevabını verdi.

                Elitaş sözlerinin devamında MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın Kamer Genç’in ağzıyla konuştuğuna vurgu yaparak  “Oktay Vural’la aynı kefeye konmak benim için züldür” değerlendirmesinde bulundu ve devam etti “Sayın Bahçeli bir siyasi partinin genel başkanı, bende bir siyasi partinin grup başkanvekiliyim. Sayın Bahçeli’de ki eksiklikleri görmediğim ve onları ifade etmediğim taktirde ben seçmenime ihanet etmiş olurum. Yani MHP’li arkadaşları memnun olacak diye sayın Bahçeli’nin yanlışlarını dile getirmeyeceksem AK Parti Grup Başkanvekilliğini bırakmam gerekir. Ben sayın Bahçeli’nin yaptığı yanlışları ifade etmeye çalışıyorum. Doğrularını da tespit ediyorum. Siyasetçi doğrularını belki tam olarak söylemeyebilir, ama sessiz kalması demek onun yaptığı icraatlarının doğru olduğunu ifade etmek demektir. Ama sayın Bahçeli’nin yaptığı 40’lı hesaplarla yaptığı işleri de gündeme getirmek bir siyasetçinin de görevidir diye düşünüyorum. Eğer benim nezaket çerçevesi içerisinde söylediğim şeyleri arkadaşlarımız çok ağır buluyorlarsa “ağzından köpük saçan bir grup başkanvekilleri var İzmir Milletvekili, sayın Başbakanımıza yaptığı hakaretleri dinleyen o il teşkilatının herhalde utançtan yerin yerdi kat altına girmeleri gerekir. Oktay Vural’la beni bir kefeye koymasınlar. Onunla aynı kefeye konmak benim için züldür. Oktay Vural’ı dinlesinler, baksınlar sayın genel başkanımızla ilgi yaptığı konuşmaları ortada koysunlar, sonrada benim AK Parti Grup Başkanvekili olarak sayın Bahçeli’ye söylediğim meseleyi değerlendirsinler. Ondan sonra gelip bana siz Oktay Vural’dan daha ağır söylüyorsunuz desinler ben bu siyaseti bırakırım. Oktay Vural Kamer Genç ile yarışıyor.” dedi.

 

Elitaş, programın devamında  İpek Saray Alış Veriş Merkezinde gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinliklere de iştirak  etti. Elitaş, Osmanlı’dan bizlere miras kalan Ebru sanatıyla da yakından ilgilendi ve ebru denemesi yaptı.



Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu