AYTAÇ BAŞKAN´IN YERİNE TALİP VAR!

AYTAÇ BAŞKAN´IN YERİNE TALİP VAR!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy...


Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, sosyal paylaşım sitesi Facebook´tan bir mesaj yayınladı. Ersoy, evlatlarının da Ülkücü Hareket´e hizmet etmesini istediğini belirterek, ?Şimdi hayal ediyorum işte bende bir partili olarak, 20 yıl sonra Bakihan Başkan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı olsun, Zeynep hem ülküdaşlık, hem de ikizlik hukukundan doğan durumundan dolayı, Bakihan Başkan´ın Yönetimi´nde olsun, kısacası bu davaya güçlerinin yettiğince, son nefeslerine kadar hizmet etsinler? dedi.
Ersoy´un bu paylaşımı sosyal medya da ?Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici´nin yerine talip var? yorumlarını beraberinde getirdi.
Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, paylaşımları ile ses getirmeye devam ediyor.
3 çocuk babası olan Ersoy, iki yaşındaki Bakihan ve Zeynep isimli ikiz çocuklarının da Ülkücü Hareket´e hizmet edecek bireyler olması için çalıştığını ifade etti.
?Bundan daha büyük mutluluk tanımıyorum ve 20 yıl sonrada 2000 yıl sonrada bu kutlu davaya hizmet edecek evlatlarımızın Cenab-ı Allah yollarını, bahtlarını açık etsin...? diyen Ersoy´un mesajında şu görüşlere yer verdi:
?Dünya meşakkatlerinden dolayı günlerce göremediğimiz ya da sadece uyurken görebildiğimiz evlatlarımızın o eşsiz varlıkları yaşama dair hayat mücadelemizde bizlere güç veriyor. Geleceğe dair zaman zaman kaygılarımız oluşsa da evlatlarımızın yetişeceğini ve vermiş olduğumuz mücadeleye bir gün katkı sağlayacaklarını hayal etmek kadar güzel daha ne olabilir ki?
Ne yalan söyleyeyim Ülkü Ocaklarında kutsal davamıza hizmet ederken partililerin çocukları konusunda hep kafamda olumsuz düşünceler hâsıl olurdu neden en ön safta bizimle birlikte olmayanları var diye...
Şimdi hayal ediyorum işte bende bir partili olarak,20 yıl sonra Bakihan Başkan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı olsun, Zeynep hem ülküdaşlık, hem de ikizlik hukukundan doğan durumundan dolayı, Bakihan Başkan´ın Yönetimi´nde olsun, kısacası bu davaya güçlerinin yettiğince, son nefeslerine kadar hizmet etsinler.
Bundan daha büyük mutluluk tanımıyorum ve 20 yıl sonrada 2000 yıl sonrada bu kutlu davaya hizmet edecek evlatlarımızın Cenab-ı Allah yollarını, bahtlarını açık etsin...?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı