BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

BAŞKAN PALANCIOĞLU’NDAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Babalar Günü münasebetiyle bir açıklama yaparak, Babalar Günü’nü kutladı. Başkan Dr. Palancıoğlu, tüm vatandaşları Babalar Günü’ne özel düzenlenen “Arabalı Sinema Günleri”ne davet etti.

“Her yıl Haziran ayının üçüncü haftasını Babalar Günü olarak kutluyoruz” diyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu şunları söyledi; "Tüm babalarımızın Babalar Günü’nü tebrik ediyorum. Bu günler aslında tek bir güne has bir gün değil. Babalarımız büyüklerimiz her zaman değerlidir. Bizler için güvenin ve gücün simgesi babalarımızı bu özel günde mutlu etmeye çalışıyoruz. Başımızın tacı anne babalarımızı sadece yılın belirli günleri değil her günü hatırlamalı ve saymalıyız. Toplumsal yapının temeli ailelerde gücün, otoritenin, saygının simgesi, evlatların da ilk kahramanları, ilk oyun arkadaşları babalardır. Ailesinin daha mutlu, daha rahat yaşaması için gece gündüz çalışan, bütün fedakâr babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Belediye olarak bu kapsamda Babalar Günü’ne özel etkinlik düzenledik. Arabalı Sinema günlerinde bu hafta ‘Şampiyon’ filmimizi gösterime sunacağız. 21 Haziran 2020 Pazar günü saat 21.00’de İldem Kaysermall AVM otoparkında gerçekleştireceğimiz etkinliğimize tüm sinema severleri bekleriz.”

 

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU’NUN BABALAR GÜNÜ MESAJI

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Babalar Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Çopuroğlu mesajında ‘’Babalar günü aslında Sıla-i Rahim’ dir’’. Büyüklerimizin her zaman yanında olmalıyız dedi.

 21 Haziran Pazar günü Babalar günü olarak kutlanıyor diyen Çopuroğlu’’ Babalarımız, bizlerin yetişmesinde her türlü fedakârlığı yapan kişidir. Toplumumuzda anneler ve babalar günü var mıdır, yok mudur tartışmaları yapıla dursun işin özü sıla-i rahimdir. Yani büyüklerimizi ziyaret etmektir. Onların yanında olmaktır. İşin özü, aile büyüklerini ziyaret ederek onların gönüllerine dokunmalıyız. Fırsat buldukça da bunu adet haline getirmeliyiz. Bu itibarla başımızın tacı büyüklerimizin ve tüm Babalarımızın gününü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. Dedi.

 

MHP İL BAŞKANI TOK: “BABALIK, FEDAKARLIK VE ÖZVERİNİN ADIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, babaların evlatları için bir manevi sığınak olduklarının asla unutulmamasını istedi. Tok, babalığın fedakarlık ve özverinin adı olduğuna dikkat çekti.

Annelerle birlikte babaların saygı ve sevgiyle her zaman anılması gereken en değerli varlıklar olduğunu belirten MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok: “Baba, Türk aile yapısında mihenk taşıdır. Elleri öpülesi babalar, ailemizin temel direğidir. Tüm ömrünü evlatlarının iyi yetişmelerine, huzurlu olmalarına adayanlar şüphesiz babalarımızdır. Bir manevi sığınak olarak özveri ve fedakarlığın sembolü olan babalarımızın kıymetini çok iyi bilelim. Bir fedakarlık timsali olan babalar, büyük bir özveri ile evlatlarına ömür boyu maddi manevi her türlü desteği veren ve kendi mutluluğundan önce çocuklarının mutluluğunu düşünen büyük insanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin babaları başta olmak üzere çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babalarımızın bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

DOĞAN: “BABA, ÇOCUKLARIN EN BÜYÜK KAHRAMANIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, babaların, çocukların en büyük kahramanı olduğunu belirterek, "Babalarımız toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının anne ile birlikte iki temel direğinden bir tanesidir" dedi.

Babalar, kutsal aile birliğini koruyarak, ailelerinin güvencesini sağlayarak çok önemli bir görevi yerine getirmekte ve sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına büyük katkılar sağladıklarını ifade eden MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan: "Babalarımız, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının anne ile birlikte iki temel direğinden bir tanesidir. Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan babalarımıza vereceğimiz en büyük hediye, onlara hayırlı birer evlat olma ve yaşlandıklarında da huzurlu bir yaşam sunabilmektir. Babalarımız, çocuklarımızın en büyük kahramanıdır. Babalara minnet ve şükran duygularımızı iletmenin küçük bir vesilesi olan Babalar Günü nedeniyle tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

AKSOY: “BABA, AİLENİN TEMEL DİREĞİDİR”

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy, Türk geleneğinde ailenin temel direği olarak görülen, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgeleyen tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

Toplumun çekirdeği olan ailenin, toplumsal değerlerin yaşatıldığı, kültür ve geleneklerin nesilden nesle aktarıldığı en önemli sosyal yapı olduğunu söyleyen Başkan Aksoy: “Geleceğimizin emanetçisi çocuklarımızın kahramanı, onlara hayatı öğreten, güven duygusunu aşılayan 'babaların' günü bugün. Baba figürü, Türk toplumunda ailede büyük bir yer tutar. Bir ömür boyu evlatlarına tecrübeleriyle yol gösterici olarak bu yolda maddi ve manevi tüm olanaklarını evlatları için seferber eder. Bu sebepledir ki babalara hak ettiği itibar tek bir gün değil, onlar gibi bir ömür boyu, karşılıksız bir şekilde gösterilmelidir. Türk geleneğinde ailenin temel direği olarak görülen, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgeleyen tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" dedi.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor