?BACANAK´ BAKAN´DAN

?BACANAK´ BAKAN´DAN

KAYSERİ´YE DESTEK

AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin bacanağı da olan  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Feridun Bilgin Kayseri´den önüne konulan projelere her türlü desteği verdi.Önceki gün,Milletvekili Özhaseki ve Başkan Çelik´le birlikte  bakanlığını ilgilendiren Kayseri´nin 20 kadar projesini yaklaşık 4 saat süreyle masaya yatıran Bakan Bilgin bürokratlarına  ?gerekeni yapın? talimatı verdi.

     Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in, hafta başında Ankara´da üç bakanlık nezdinde sürdürdüğü görüşmelerde ağırlıklı noktayı Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını ilgilendiren projeler oluşturdu?.

     Başkan Çelik. Ankara ziyaretinde ilk olarak  Enerji Bakanı Taner Yıldız  ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki ile birlikte Maliye Bakanı Mehmet Şimşek´le görüştü. Görüşmede projelerin hemen hemen tamamı başkanlığı döneminde hayata geçtiği için Milletvekili Özhaseki, Bakan Şimşek´e ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Bakan Yıldız´ın Maliye Bakanlığını ziyaretten sonra ayrılması ile birlikte, Milletvekili Özhaseki ve Başkan Çelik Ulaştırma Bakanlığı´na geçti.   Bakan Bilgin ,Milletvekili Özhaseki ve Başkan Çelik,Ulaştırma Bakanlığı´na bağlı birimleri ilgilendiren 20 projeyi bakanlık bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantıda yaklaşık 4 saat süreyle masaya yatırıldılar.

     AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin  bacanağı da olan  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Bakanlık müsteşarlığı döneminden ayrıntılı olarak bildiği projelerle ilgili sıkıntıların çözülmesi noktasında bürokratlarını toplantı esnasında talimatlar verdi? Aslen Sivaslı olan Bakan Bilgin´in Kayseri´nin makul projelerine desteği, Bakan Yıldız, Milletvekili Özhaseki ve Başkan Çelik tarafından da  takdirle karşılandı?

     Başkan Çelik konuyla ilgili  önceki gün şu açıklamayı yapmıştı. "Toplantımıza Ulaştırma Bakanı´nın yanı sıra bu bakanlığa bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü´nden bürokratlar da katıldı. Belediyemizi ilgilendiren ya da direk belediyemizle ilgisi olmasa da Kayseri´yi ilgilendiren tüm projeleri masaya yatırdık. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi olarak taleplerimizi ilettik ve ilgili bürokratlarla detaylıca görüştük. Karayolları Genel Müdürlüğü ile 15´den fazla projeyi ele aldık ve Develi-Erciyes Yolu, Hacılar-Erciyes Yolu, Güney Çevre yolu bağlantıları ve viyadük gibi projelerin dosyalarını kendilerine verdik"



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı