BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI M. EMİN KARAPAÇA

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI M. EMİN KARAPAÇA

, PARTİLERDEN ÖNCE SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLADI

HABERİ İZLE

7 Haziran seçimleri siyasi partilerin aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etmelerinin ardından hızlanan seçim çalışmalarında Kayseri'nin 3 bağımsız adayından birisi olan emekli eğitimci Muhammet Emin Karapaça'nın çalışmaları dikkat çekiyor.
‘Genel Başkan'dan değil halktan izin istiyorum' sloganı ile yaklaşık üç aydır yürüttüğü seçim çalışmalarına hız veren Karapaça, seçim beyannamesini açıkladı.
GENEL BAŞKANLARIN ADAYLARI
Listelerin açıklanmasının ardından şansının daha da arttığının altını çizen Muhammet Emin Karapaça, Kayseri'den aday gösterilen isimlerin büyük bölümünün parti genel başkanlarının isteği doğrultusunda aday gösterildiğini belirterek, adayların belirlenmesinde CHP dışındaki tüm partilerde, büyük oranda liderlerin tercihi ön plana çıkmış ve maalesef partilinin tercihleri listelere yansımamıştır. Diğer seçimlerde de olduğu gibi bu seçimlerde de seçmenin önüne istemediği veya oy vermeyeceği adaylar dayatılmıştır ve Kayseri seçmeninde de bir heyecan dalgası yaratmamıştır. Bir bağımsız aday olarak rakiplerimi değerlendirdiğimde; ben şahsen listelerden memnun kaldım. Kazanacağım konusundaki inancım daha da kuvvetlendi ”dedi.
EVİNİ SEÇİM BÜROSUNA DÖNÜŞTÜRDÜ
Seçim çalışmalarını kendi imkanların ile yürütmeye çalışan Emekli Eğitimci Muhammet Emin Karapaça, evini seçim bürosuna dönüştürdü. Seçim müziğinin sözlerini kendisi yazan Karapaça, ses sistemi yerleştirdiği seçim aracı ile çalışmalarının startını verdi.
TÜRKİYE'YE AŞIĞIM
Önceki gün seçim beyannamesini kamuoyu ile paylaşan Karapaça, vatanın bütünlüğü, bağımsızlığının tehlikede olduğunun altını çizerek, Türkiye'nin hızla oligarşik bir yapıya ve bölünmeye doğru gittiğini ifade ettiği seçim beyannamesinde şu görüşlere yer verdi:
Öncelikle ‘Tam bağımsız bir Türkiye' diyorum. Halkın birbirine ve adalete karşı güveni kalmamıştır bunun için ‘Herkes için adalet' diyorum. İnsanlar, ötekileştirilerek,yaşam tarzına müdahale edilmektedir, kendisi gibi yaşamaya zorlanmaktadır bunun için ‘ Yaşam tarzıma karışma' diyorum. Yüreğimde ki Türkiye sevdası hiç bitmedi ve bitmeyecek bunun için ‘ Aşığım sana Türkiye' diyorum. Milletin içinde bulunduğu durum ve şartların gereğini yerini getirmek ve haklarını gür sesle cihana duyurmak için ‘ Haydi Kayseri Vakit tamam diyorum' dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı