BAHÇELİ´NİN "CUMHUR İTTİFAKI" AÇIKLAMASI

BAHÇELİ´NİN

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ÖZHASEKİ, CNN TÜRK ANKARA TEMSİLCİSİ DİCLE CANOVA´NIN SORULARINI YANITLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin teşkilatlara yolladığı yazıda dikkat çektiği Cumhur İttifakı ifadelerini değerlendiren Özhaseki, ?Devlet Bey´in işaret ettiği konu Cumhur İttifakı´nın kıymeti. Yüzde yüz katılıyoruz. Son bir kaç yıl içerisinde Türkiye´yi yıkmak isteyen grupların açık faaliyetiyle karşı karşıya kaldık. Bir taraftan belediyeler marifetiyle çukurlar kazılıyor adına öz yönetim diyorlar ama gidişat parçalama isteği. Bunlar eli silahlı. Bir taraftan din kisvesi altında neredeyse tüm Türkiye´yi kandıran bir yapı. O da bir ihtilal denemesinde bulunuyor. Bunlarla Türkiye karşı karşıya kalınca buna sert bir tedbir aldık. O dönemde Milliyetçi Harekât Partisi destek verdi, müthiş bir siyasal mutabakattı. Bugüne kadar süreç içerisinde siyasal mutabakata gölge düşürülmemesi MHP´nin ve AK Parti´nin en titizlendiği konularından başında geliyor.?

?SİYASETTE BULUNMA SEBEBİM ALLAH RIZASI İÇİN HİZMET.?

AK Parti Yerel Yöetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yarımcısı Mehmet Özhaseki katıldığı bir televizyon programında yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Özhaseki, ´Ankara Büyükşehir Belediyesi için adınız geçiyor, Sayın Soylu´nun da adı geçiyor´ sorusuna, "Bizim çalışma sistemimizde, anketler gelir bu sistem bizde oturmuş vaziyette. Bütün şehirler için yapılır. Bir taraftan teşkilatın görüşleri de raporlanır. Sonra özellikle AK Parti´nin özellikle yaptığı, tebdili kıyafetle giden arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlar şehirlerden sorumlular, çarşıları, pazarları geziyorlar. Bütün bunlar biraraya geldiğinde bunlar örtüşüyorsa bir belediye başkanı hakkında olumlu kanaat veriyorsa o belediye başkanıyla devam etmemiz lazım. Ankara hakkındaki kanaatler de geldi. Şahsımın da ismi geçiyor. İnsanların siyasete girmekte bir hedefi vardır. Ben ideallerim için siyaset yapıyorum. Burada da bir görev verilirse bu işten kaçılmaz. Siyasette bulunma sebebimiz Allah rızası için hizmet. Ankara´da İstanbul´da çok güzel isimler var.? dedi.

?ADAYLARIMIZIN TAMAMINI ARALIK AYINDA SUNARIZ.?

Adaylık takvimi ile ilgi bilgi veren Özhaseki, "Adaylık takvimi ile ilgili nihai karar yarın MKYK´da verilecek. Adaylarımızın tamamını Aralık ayında sunarız diye düşünüyorum. Muhalefette olduğumuz veya bazı doğu illerindeki adayları daha da erken açıklayabiliriz. Vekillerden belediye başkanı düşünmüyoruz. Meclis aritmetiği belli. Onları belediye başkanı olarak görmek isteseydi sayın Cumhurbaşkanımız zaten onları liste dışı tutarlardı. Üç dönem kuralı işliyor. Arkadaşlarmızın ´ben artık aday değilim´ demesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

?SLOGANIMIZ YAKINDA FLAŞ OLARAK ÇIKACAK İNŞALLAH?

´AK Parti´nin seçim sloganı hazır mı?´ sorusuna yanıtlandıran Özhaseki, "Arkadaşlarımız çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi gönül belediyeciliği ön planda. Sloganımız yakında flaş olarak çıkacak inşallah" dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı