BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ:

BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ:

PKK´LI BELEDİYELER HEP YAKTILAR ,YIKTILAR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bazı incelemelerde bulunmak üzere Şırnak ve Cizre ziyaretinde bulundu. Özhaseki, PKK´lı belediyeler hep yaktılar ,yıktılar...Bunlar millete efendi olmaya gelmişler. Bu millete efendi olmanın yolu bu millete hizmetkar olmaktan geçer dedi.
Bakan Mehmet Özhaseki, Devlet olarak bizler imar etmek, inşa etmek ve bölge insanımızın acılarını sarmak için buradayız. Şırnaklı kardeşlerimizin huzurunu tesis etmek, bizim en asli görevimizdir.
Artık birileri bir şeyi çok iyi bilsin. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak? Bölgede yaşanan terör hadiseleri; sadece devletin, sadece hükümetin, sadece bölge halkının sorunu değildir. Bu mesele, milletimizin tamamının meselesidir. Bu yüzdendir ki taşın altına hepimiz elimizi koyacağız. Hep birlikte sıkıntılarımızın dertlerimizin üstesinden geleceğiz. Terör örgütünün ve taşeron uzantılarının gerçek yüzünü milletimize ve bölge halkımıza anlatıyoruz.
Bölge´de terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlar sonucunda büyük bir başarı elde edildi. Şimdi devlet olarak bölgedeki vatandaşlarımızın yaralarını sarma zamanı. Şu anda başta Şırnak, Cizre, Silopi ve İdil´de olmak üzere altyapı çalışmalarına başladık. Buraları inşallah, önceki dönemle mukayese edilemeyecek bir güzelliğe kavuşacak. Dedi. Özhaseki, Bölge´de türlü hizmeti vatandaşların hizmetine sunabilmek adına gece gündüz demeden durmadan çalıştıklarını belirterek Vatandaşımızın en kısa zamanda evlerine kavuşması bizler için birinci öncelik diye konuştu. Bölgede bir yandan imar faaliyetlerini sürdürürken, diğer yandan da mağdur vatandaşlarımızın hasarlarının yüzde 12´si tutarındaki ev eşyalarının da maliyetini karşılayacaklarını belirten Özhaseki, Bayram öncesi 10 bin aileye 500 liralık bayram harçlığı dağıtmaya başladık ve yardımlarımız bundan sonra da inşallah devam edecek. Dedi.
PKK´lı belediyeler hep yaktılar ,yıktılar...Bunlar millete efendi olmaya gelmişler. Bu millete efendi olmanın yolu bu millete hizmetkar olmaktan geçer diyen Özhaseki milletimizin her şeyin en iyisine layık diye konuştu. Özhaseki şöyle devam etti. İnsanların en hayırlısı, insanlara en çok faydalı olandır, düşüncesiyle hareket edenler olarak biliyoruz ki, bu millete efendi olmanın yolu, bu millete hizmetkâr olmadan geçer. Bu topraklarda hiçbir zaman ayrımcılığa, hiçbir ötekileştirmeye, hiçbir asimilasyona izin vermedik. Aynı medeniyet çınarının altında gölgelendik. Bu tarihi birlikteliğimizi bozmaya dün olduğu gibi bugün de kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizler bu milletin sevdalısıyız. Bizler bu toprakların sevdalısıyız. Bizler sizlerin hizmetkârıyız. Özhaseki ve beraberindeki heyet Şırnak ziyaretinin ardından Cizreli vatandaşlarla Cizre Öğretmen Evi´nde iftara katıldı ardından Ulu Camii ve Kırmızı Medrese´de bölge halkıyla dualaştı Özhaseki son olarak esnaf ve vatandaşlarımızla hasbihal edip, Cizre´de yapacağı projeleri paylaştı.
Haber merkezi



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı