BAKAN ÖZHASEKİ :

BAKAN ÖZHASEKİ :

TÜRKİYEYİ BÖLMEK İSTEYENLER DÖRT BİR YANDAN SALDIRIYA GEÇTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Özhaseki Türkiye´yi bölmek isteyenlerin dört bir yandan saldırıya geçtiğini söyledi.
Bu örgütlerin aynı anda nasıl saldırıya geçtiklerinin şaşırtıcı olduğunu vurgulayan Özhaseki, şöyle devam etti:
"Güneydoğu tarafında bir örgüt var, Marksist bir yapı, çoğu inançsız hatta sapık birtakım inançları da var kendi içlerinde, ırkçı bir yapı. Bu tarafa bakıyorsunuz yıllarca dindar geçinmiş bir yapı var. FETÖ´den bahsediyorum. Biraz daha aşağıda ürettikleri bir yapı var, Kafa kesiyor, kol kesiyor, iğrenç şeyler ki bunların hepsi yan yana geldiler saldırıya geçtiler. Nasıl oluyor da Marksist, ırkçı, sapık hepsi bir araya geldi bunların? Hedeflerinde kim var? Türkiye var. Nasıl bir araya geldi bunlar? Sahipleri aynı. Para verenler aynı, besleyenler aynı, destekleyenler aynı, bunları senelerce orada güdenler aynı. Elbette birisi size para veriyorsa emir de verir. Sizi istediği yerde de kullanır. İşi bitince de paçavra gibi de atar, şimdi bazılarını yaptıkları gibi. Sırayla bütün bunlara şahit oluyoruz. Yapmamız gereken ne? Bütün bunları bileceğiz, önümüze bakacağız, doğru hareket edeceğiz."
Özhaseki, PKK ile mücadele konusunda bütün Cumhuriyet hükümetlerinin üzerine düşeni yaptığına dikkati çekerek, hiçbir hükümet için "PKK büyüsün diye hareket ettiler" diyemeyeceklerini belirtti.
"Devlet kuvvetli şamarını teröristlere vurdu, şimdi vatandaşa dönüp şefkatle sarıp sarmalama, yaraları sarma zamanı." diyen Özhaseki, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki imar çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Ana muhalefetin günlerinin kendilerini taklitle geçtiğini değinen Özhaseki, şöyle konuştu: "Toplu açılışlara laf söylüyorlardı. Dün baktım Kemal Bey toplu açılış yapıyor. 30-40 tane bir şey uydurmuşlar, orada toplu açılış yapıyor. Daha önce biz evlere gidip iftar sofralarına otururduk, emir verdiler ki ´Siz de gidin oturun´ diye ama iftar sofrasına ayakkabı ile oturmaya başladılar, akılları ermediği için. Taklit edecekler ya. Biraz sırıtıyor, kendileri gibi olsalar. Biz içimizden geldiği gibi davranıyoruz. Biz zaten o sofralardaydık. Yine gidip bağdaş kurup oturuyoruz, yine besmele çekip, ekmeği bölüp yiyoruz. Bizim için değişen bir şey yok ama taklit olduğu için bu işler onlara zor oluyor.
Yeni anayasa görüşmelerine de değinen Bakan Özhaseki, parlamenter sistemi kutsayanların, bu sistemin Türkiye´ye nasıl zarar verdiğini de çok iyi bildiklerini söyledi.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, hizmetten başka amaçları olmadığının altını çizerek, şunları kaydetti
Ne demek, ´oyumuzu kullanınca hain olacakmışız. Allah´a hamdolsun biz bu millete hizmet ederek buralara geldik. Alnımız açık, başımız dik bizim. Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca en iyi işler yapan iktidarız. İhanet bizim sağımızdan solumuzdan geçmez. İnsanların dilinde ne varsa kafasında o vardır. Dilinden dökülenler kendilerine daha çok yakışıyor. Çok şükür biz ne yaptığımızı biliyoruz. Bundan sonra nasıl davranacağımızı, nasıl hizmet edeceğimizi de biliyoruz. Önümüzdeki günler aydınlık. Önemli olan bizim birlikteliğimiz."



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı