BAKAN ÖZHASEKİ :

BAKAN ÖZHASEKİ :

?REFERANDUM´DA SANDIĞA GİTMEK SEÇİMLERDEN DAHA ÖNEMLİDİR? ...

Kocasinan Belediyesince Seyrani Mahallesi´nde tertiplenen temel atma ve tapu dağıtım töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin de iştiraki ile gerçekleştirldi? ?Kentsel Dönüşüm´ çalışmaları kapsamında hak sahiplerine tapuları dağıtılırken yeni konutların yapımı içinde temele ilk harç konuldu? Bakan Özhaseki burada yaptığı konuşmada ?Referandum sürecindeyiz. Sandık başına gidiş çok önemli. Bu seçim diğer seçimlerden daha da önemlidir. 2 başlı sistem Türkiye´de yürütülemiyor? değerlendirmesinde bulunarak 16 Nisan´da ou kullanmanın önemine bir kez daha dikkat çekti?
Kocasinan Belediyesince Seyrani Mahallesi´nde tertiplenen törenle Kentsel Dönüşüm Konutları Tapu Dağıtım ve Temel Atma Töreni´ni Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin katılımı ile gerçekleştirildi?
Tapu Dağıtım ve Temel Atma Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar belediye olarak ?Kentsel Dönüşüm´ çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini vurgulayarak Seyrani mahallesi başta olmak üzere bir çok mahallede dönüşüm gerçekleştirmek için bakanlık onayı aldıklarını hatırlatıp ?İlçe sakinlerimizi daha konforlu ve çağdaş konutlarda oturtmak için azami gayret sarf ediyoruz. Yeni Kocasinan´ı hep birlikte kuracağız? ifadesini kullanıp projelerin detayları ile ilgili olarak bilgiler verdi?.
Törenin onur konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise konuşmasında ?Ülkemiz dünyanın en güzel coğrafyalarından birisidir ama dezavantajları da var. Deprem gibi bir gerçeğimiz var. İnsanları öldüren deprem değil, depreme dayanıksız yapılardır. Bu konuda büyük gayretler içerisindeyiz? değerlendirmesinde bulunup ülke olarak depremlere hazırlıksız olduğumuzun bir kez daha altını çizip kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı?
Bakan Özhaseki sözlerinin sonunda 16 Nisan´da yapılacak olan referandum sürecinin önemine dikkat çekerek ?Referandum sürecindeyiz. Sandık başına gidiş çok önemli. Bu seçim diğer seçimlerden daha da önemlidir. Eğer bu ülkenin kalkınmasını istiyorsak çok güzel projelere ihtiyacımız var. İstikrar olmazsa yabacılar dışarından sermaye getirmez. Büyük projeler olmaz. Artık vesayet rejiminin toprağın dibine gömülmesi lazım? diye konuştu?
Kocasinan Belediyesince tertiplenen tören hak sahiplerine tapular dağıtılması ve konutların temelinin atılmasıyla noktalanırken ömrünü tamamlamış eski evlerinin yerinde daha konforlu ve çağdaş binalar yükselen mahalle sakinlerinin keyfine diyecek yoktu?
HABER: C.ÜSTEN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi