BAKAN ÖZHASEKİ:

BAKAN ÖZHASEKİ:

?16 NİSAN TARİHİ ONLARCA YIL BOYUNCA KONUŞULACAKTIR? ...

Talas Belediyesi değeri 15 milyonu bulan projelerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin de iştirak ettiği törenle kamuoyuna tanıttı ? Etkinlikte konuşan Bakan Özhaseki "16 Nisan tarihi de önümüzdeki onlarca yıl boyunca konuşulacak dönüm noktasıdır" değerlendirmesinde bulundu?
Talas Belediyesi değeri 15 milyonu bulan projelerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin de iştirak ettiği törenle kamuoyuna tanıttı ? Tanıtım törenin başlangıcında konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, projeler hakkında ilçe sakinlerini ve davetlileri bilgilendirdi?
Etkinliğe onur konuğu olarak iştirak eden Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki sözlerine 16 Nisan´da gerçekleştirilecek referandumun önemine vurgu yaparak başladı ve "16 Nisan tarihi de önümüzdeki onlarca yıl boyunca konuşulacak dönüm noktasıdır. Bütün seçimlerin anası gibidir" dedi?
Bakan Özhaseki sözlerinin devamında ç ok partili sisteme geçişin Türkiye için devrim niteliğinde ve dönüm noktası olduğunun altını çizerek ?1994 yılı belediyeler için bir dönüm noktasıdır, devrimdir adeta. O döneme kadar ideoloji belediyecilik vardı; İstanbul´u da gördük, Ankara´yı da gördük, başka yerleri de gördük. İstanbul´da kahveler tamamen dolu, neredeyse tamamı belediyelerin işçileriydi. Bankamatikte çalışan işçiler ve memurlar vardı. Çöpler toplanmaz, sular akmaz. İstanbul´da çöp patlar, onlarca insan ölürdü. Bugünleri gördük biz. Allah´a hamd olsun 1994 yılında bizim vizyonumuzdaki arkadaşlar işbaşına geldikten sonra devrim niteliğinde işler oldu. Hizmet belediyeciliği öne çıktı, ideoloji belediyeciliği kalktı. Herkes partisini, pılını pırtını nerede yaparsa yapsın. Belediyeler herkese eşit şekilde hizmet götürmesi gereken yerlerdir. Hem de mazeret üretmeden, kimseyi birbirinden ayırmadan. Allah´a hamd olsun böyle bir dönem başladı, şehirlerin altyapısı üst yapısı ortaya çıktı. Şimdi belediyeler hizmet ediyor. 2002 yılı siyasi iktidar ve Türkiye için hakikaten önemli bir dönüm noktasıydı. Emin olun şu geldiğimiz noktada 16 Nisan tarihi de önümüzdeki onlarca yıl boyunca konuşulacak dönüm noktasıdır. Bütün seçimlerin anası gibidir" değerlendirmesinde bulundu?
Sözlerinin sonunda terörle mücadele konusunda da katılımcıları bilgilendiren Bakan Özhaseki, " Bizim iktidarımız döneminde ortaya çıkan bir bela değil bu. Şimdi Allah´a hamd olsun iki yıldır müthiş bir mücadele veriyoruz, şehirlerde PKK´yı temizledik. Köylerde temizledik, dağlardan temizledik. Yurt dışını da temizliyoruz. Ülkemizin güvenliğini sağlama alıyoruz. İnşallah bir daha açığa çıkamazlar. Üstelik şöyle bir hesap yapmışlardı; Haziran seçimleri gelirken çukurlar kazacaklar, sonra paçavralarını yukarıya çekecekler sonra da öz yönetim ilan edip bölücülüğe ilk adımı atacaklardı. O eştikleri çukurlara ne kadar katil varsa hepsini gömdük Allah´a şükür. Sonra bir başka bela başladı, FETÖ belası. Bu FETÖ belası evin içinde, kapı zor kilit tutuyor. Hepimize geldiler en ağır tarafımızdan vurdular. Hiç kimse ?Ya ben bunlara yüz vermedim´ demesin. Çünkü öyle bir geliyorlardı ki ?biz hizmet eriyiz, verin çocuklarınızı okutalım.´ Yurt dışına götürüyorlar hakikaten Türk bayrağı asılmış, kara oğlanları topluyorlar bir İstiklal Marşı okutuyorlar hepimizin gözleri yaşarıyor. Fakat gerçek yüzlerini 15 Temmuz´da birlikte gördük. Bir anda kurt adama dönüştüler. Şimdiki iddianamelere baktığınızda ne kadar sapkın olduklarını yeni yeni görüyoruz. Bizim bildiğimiz İslami değerler İslam, Kur-an ve sünnet üzerinedir. Hoca, hacı efendilerin söyledikleri Kur-an ve sünnete uyuyorsa başımızın üzerinde yeri vardır. Değilse hiçbir hükmü yoktur" diye konuştu?
Bakan Özhaseki´nin konuşmasının sonrasında törene icabet eden ilçe sakinlerine ve davetlilere Talas Belediyesince Pilav Üstü Kavurma , ayran , salata ve tatlıdan oluşan öğle yemeği ikram edildi? Bakan Özhaseki yemek dağıtımına bizzat eşlik ederek vatandaşlara yemek ikramında bulundu?
Törenin sonunda yaşanan bir diğer ilginç olayda dalgılık sonucu 3 yaşındaki çocuğunu kaybeden anne kızın katılımcıları endişeye sevk eden ve mutlu sonla noktalanan görüntüleri oldu? Henüz üç yaşındaki mini i.´nin annesine kavuşması sahnesi bir çok katılımcının gözlerini yaşarttı?.
HABER : C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı