BAKAN ÖZHASEKİ

BAKAN ÖZHASEKİ

MOBİLYAKENT´İ ZİYARET EDİP , MUHTARLARLA BULUŞTU ?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki referandum çalışmaları kapsamında geldiği seçim bölgesi Kayseri´de esnaf ziyaretinin ardından Mobilyakent´te tertiplenen Mobilya Sektörü Esnaf ve Çalışan buluşmasına iştirak ederek, mobilya sektörü temsilcilerine seslendi? Daha sonrada Kocasinan İlçesi muhtarları ile buluşan Bakan Özhaseki konuşmasında 16 Nisan´ın devrim gibi tarih olacağını vurgulayarak ?Bu seçim geçtiğimiz seçimlerden daha önemlidir. Bütün seçimlerin anası gibidir? ifadesini kullandı?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri programının öğleden sonraki kısmında Mobilya Sektörü Esnaf ve Çalışan Buluşması´na katıldı.
Mobilyakent´de düzenlenen buluşmada konuşan Bakan Özhaseki, 16 Nisan´ın devrim gibi bir tarih olacağını ?Bu seçim geçtiğimiz seçimlerden daha önemlidir. Bütün seçimlerin anası gibidir. 16 Nisan devrim gibi tarih olacak. Bizler zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Etrafımızdaki bütün ülkeler ateşler içinde yanıyor? ifadelerini kullandı.
Bakan Özhaseki sözlerinin devamında ?7 Haziran seçimleri öncesinde HDP´yi abarta abarta seçimlere soktular. PKK´lı teröristleri sevimli gibi göstermeye çalıştılar. Gazetelerde röportaj yaparak, televizyonlarda saz çaldırarak sevimli göstermeye çalıştılar. Biz bunların hiçbirine kanmadık. Bunları oralardan temizledik. Biz devletin güçlü elini onlara vurduk. Şehirler, dağlar ve sınır öteleri bunlardan temizlendi. Sonrada bunlara destek veren belediyeleri temizledik. Oradaki belediyeler bizim gönderdiğimiz parayı Kandil´e gönderiyorlardı. Biz o belediyelere de el koyduk. Bunlara Ankara´da ayar verenleri de tek tek içeri aldık? diye konuştu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Mobilyakent´den ayrıldıktan sonra Kocasinan İlçesinde yer alan mahallelerde görev yapan mahalle muhtarları ile buluştu? Ziya Gökalp Mahallesi Semt konağında gerçekleşen buluşmada muhtarlara 16 Nisan da gerçekleşecek olan halk oylamasının önemini anlatan Bakan Özhaseki Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun ?Muhtarlıklar kapatılacak? iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek ?Bunların maksadı vatandaşım kafasını bulandırp, devlete olan güvenlerini yok etmektir? ifadesini kullandı?

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı