BAKAN ÖZHASEKİ

BAKAN ÖZHASEKİ

AKKIŞLA´DA TRAKTÖRLERLE KARŞILANDI? ...

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri  Milletvekili  Mehmet Özhaseki, referandum  öncesi  bir dizi programa katılmak üzere bulunduğu  seçim bölgesi  Kayseri´de Akkışla İlçesi´ni ziyaret ederek  ilçe sakinleri  ile kucaklaştı? İlçe  girişince kilometrelerce uzanan ve üzerinde   EVET yazılı traktör zinciri ile karşılanan Bakan  Özhaseki  ilçe  sakinlerine yönelik yaptığı konuşmada ? Sizlerin oylarıyla seçilip Ankara´ya gidenlere güvenmeyip, iki çizgi arasında tutmaya çalışan vesayet odakları daha sonra da ihtilal ortamı hazırlanıyor. Biz bu çeteleri ortadan kaldırdık ancak referandum ile tamamen toprağın altına gömmemiz lazım?ifadesini kullanarak  referandumda ?EVET? oyu vermelerini  istedi?

İlçe  girişinde kilometrelerce uzayan traktör  zinciri ile karşılanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Akkışla İlçesi´nde önce ilçe esnafını  ziyaret edip hatırlarını sordu?

Esnaf ziyaretinin ardından bir salon toplantısında ilçe sakinleri ile  bir araya gelen Bakan Özhaseki daha önce ilçelilerle gerçekleştirdiği bir toplantıyı hatırlatıp,  Akkışla´ya verilen sözlerin tutulduğunu vurgulayarak  ?Bu toplantıyı yaptığımız bir salonumuz bile yoktu. İlçelerimizin su ve kanal meselelerini yapabildiğim kadarını ben tamamladım. Kalanı da sağ olsun Belediye Başkanımız tamamladı? değerlendirmesinde bulundu?

Kayseri´de gerçekleştirilen yatırımların tüm Türkiye´de de yaşanması için AK Parti´nin 15 yıldır büyük bir gayret sarf ettiğini dile getiren Özhaseki, ?2002 öncesinde yaşanan zorlukları siz çok iyi biliyorsunuz. 15 yıllık mücadelemizde şunu bir kez daha gördük ki Türkiye´nin üç tarafı denizlerle, dört tarafı düşmanlarla çevrili denirdi. Ankara´ya gidince gördüm; dört tarafımız değil on dört tarafımız düşmanlarla çevrili. Etrafımızdaki coğrafya ateşler içinde. Coğrafyanın zorluğunun yanı sıra inançlarımızdan ve gönül coğrafyamıza liderlik etmemizden kaynaklanan zorluklarımız var? diye konuştu.

Türkiye´nin uzun yıllar ?PKK belasıyla´ uğraştığına vurgu yapan Bakan Özhaseki, bu mücadelenin sonucunda PKK´nın bitirilme noktasına geldiğini söyledi. Bu örgütün ardından Türkiye´nin bir de FETÖ ile mücadeleye başladığını dile getiren Özhaseki, bu terör örgütüyle mücadelenin PKK ile mücadele etmekten daha zor olduğunu ifade etti.

Konuşmasında 16 Nisan referandumuna yönelik değerlendirmelerde de bulunan Özhaseki ?Biz bu çeteleri ortadan kaldırdık ancak referandum ile tamamen toprağın altına gömmemiz lazım? diyerek ilçe sakinlerinden EVET oyu talep ettiği sözlerini şöyle noktaladı?   ?Ne yazık ki bizim ana muhalefet de bunların peşine takılıyor. Biz tüm bunların altından kalkarız. Bir oluruz, beraber oluruz. Önümüzde 18 maddelik bir anayasa reformu geliyor. Biz bu değişiklikte neden ısrar ediyoruz, bundan bahsetmek gerekirse üç önemli sebep sıralayabiliriz. Israrımızın birinci sebebi istikrar? Bize güçlü hükümetler lazım. Güçlü hükümetlerin döneminde, istikrarın sürdüğü ortamlarda yatırımlar yapılır. Geçmişimizde o kadar çok kısa süreli hükümet var ki. Bunların döneminde büyüme olabilir mi? Zaten hükümetlerin ilk 6 ayı hayırlı olsunlarla ve çay içmekle geçer. Önümüzdeki referandum ile gerçekleşecek anayasa değişikliği bizleri ?vesayet´ belasından da kurtaracak. Sizlerin oylarıyla seçilip Ankara´ya gidenlere güvenmeyip, iki çizgi arasında tutmaya çalışan vesayet odakları daha sonra da ihtilal ortamı hazırlanıyor. Biz bu çeteleri ortadan kaldırdık ancak referandum ile tamamen toprağın altına gömmemiz lazım? 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı