BAKAN ÖZHASEKİ,

BAKAN ÖZHASEKİ,

KAYSERİSPOR´DA!

Referandum´ çalışmaları için ilimizde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor´u ziyaret etti. Oyuncular ile bir araya gelen Bakan Özhaseki, ?İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz? dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da, Gençlerbirliği mesaisi sürerken, ?Referandum´ çalışmaları için ilimizde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor´a moral ziyaretinde bulundu.

BEDİR, ?BAKANIMIZI ARAMIZDA GÖRMEKTEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ?

Kulüp Tesisleri´nde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi:

?Bakanımız, bu yoğun gündemi arasında bizleri ziyaret etti. Bakanımıza, kulübümüze hoş geldiniz diyoruz. Birlik ve beraberliğin sağlanmasında kulübümüzün iyi yerlere gelmesinde, etkisi olan Bakanımız Mehmet Özhaseki´yi aramızda görmekten mutluyuz.?

ÖZHASEKİ, ?İNŞALLAH SEZON SONUNDA GÜLEN TARAF BİZ OLURUZ?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, şunları söyledi:

?Yabancı oyuncularımız çok olduğu için söylüyorum, ben bu şehirde 21 yıl belediye başkanlığı yaptım. Yıllarca da Kayserispor´un başkanlığını yaptım. Çocukluğumdan beride Kayserisporluyum. Kulübün iyiliği için elimden geleni yapmaya hazırım. Maçlara gelemediğimde de takip ediyorum. İkinci yarıda Sergen hocamla çok güzel bir çıkış yakaladınız. Tüm Türkiye, sizi konuşmaya başladı. Bundan da müthiş keyif alıyorduk. Nazara mı geldiniz? Göz mü değdi? Bir düşüş yaşandı. Bunlar normal şeyler. İnsanoğlu hep çıkışta değildir. Hayatımız hep düz gitmez. Bazen sağlıklıdır insan, bazen ise hastalıklarla uğraşır. İyilik ve kötülük insan hayatı ile iç içedir. Futbol hayatında, bütün maçları kazanmış ve sürekli çıkışta olan bir takımda yok. Herkes Barcelona hayranı ama iki gün önce 3 gol yediler ve perişan oldular. Önemli olan moral bozmamak, kendimize olan güvenin kaybolmaması ve ileriye doğru yeni adımların azmi içerisinde olunmasıdır. Sorunlar olur mu? Evet olur. Bazen maddi sıkıntılarda olur. Önemli olan idarecilerin bu sorunları çözme eğilimidir. Bütün sorunları da çözeriz. Kimsenin de sıkıntısı olmaz. Bu arada inşallah sizlere iyi gelir. Bugün sizlere başarılar dileyerek, bir mesaj vermek istedim. İnşallah sezon sonunda da gülen taraf biz oluruz.? 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı