BAKAN ÖZHASEKİ,

BAKAN ÖZHASEKİ,

?KAYSERİ YEREL YÖNETİMLERİN GAYRETLERİ İLE KALKINAN ŞEHİRLERE ÖRNEKTİR? ...

Hafta sonu mesaisini seçim bölgesinde değerlendirmek ve anneler gününde annesinin yanında olmak üzere baba ocağı Kayseri´ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Kocasinan Belediyesinin Kuşçu Tatil Köyü için tertiplediği tanıtım törenine iştirak ederek bölge sakinlerine ve ziyaretçilere hitap etti? Bakan Özhaseki ?Yerel yönetimlerin gayretiyle kalkınan şehirler çok azdır. Bunun örneklerinden birisi de Kayseri´dir. Kayseri´de yapılan çalışmalarda bütün arkadaşlarımızın emeği vardır? ifadesini kullandı?
Kocasinan Belediyesince Kuşçu Mahallesinde gerçekleştirilen tanıtım törenine onur konuğu olarak iştirak eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki törene iştirak eden bölge sakinlerine ve ziyaretçilere yönelik olarak gerçekleştirdiği konuşmasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ?Kuşçu Barajı´nın yapımı için defalarca Ankara´ya gittiğini hatırlatarak "Neticesinde kamunun cebinden beş kuruş çıkmadan bu barajı gerçekleştirdik. Şükürler olsun bugün bu etkinlikleri yapabiliyoruz. İnsanoğlunun dinlenmeye ihtiyacı var. Kayseri´de herkes hem yaz hem de kış etkinliklerinden yararlanabiliyor? değerlendirmesinde bulundu?
Bakan Özhaseki sözlerinin devamında yerel yönetimlerin çaba ve gayretlerinin şehrin gelişmesinde çok büyük önemi olduğunu vurgulayarak ?Yerel yönetimlerin gayretiyle kalkınan şehirler çok azdır. Bunun örneklerinden birisi de Kayseri´dir. Kayseri´de yapılan çalışmalarda bütün arkadaşlarımızın emeği vardır. Bunu ben tek başıma yapmadım. Bizler çalışıp gayret edeceğiz? ifadesini kullandı?
?Ülkemiz aslında zor günlerden geçiyor? diye başladığı sözlerinde ise ülke gündemine dair bilgiler veren Bakan Özhaseki ?Gittiğim Ankara´da da Türkiye en önemli günlerini geçiriyor. O teröristlerin bombalarını patlatmasını önlemek için çalışmalar yaptık. Onun dışında bu ülkede ihtilal yapılmak istendi. Şehit ve gazilerimiz oldu. Bir PKK belası vardı. Onlar gebertildi. Şimdi şehirlerde etkinlik yapamıyorlar. Paçavralarını bayrak diye asamıyorlar. Sınır ötesinde öbek öbek kaldılar. Onlarda inşallah bitecek. Teröristleri temizlediğimiz gibi oradaki vatandaşlarımızın yarasını sarmaya çalışıyoruz. Son 1 yıl içinde özellikle Avrupa´da Türkiye´de düşmanlık edenlerin çirkin yüzlerini ve ekonomik baskıyla yapmak istediklerini gördük. Allah bizlerin huzuru bozdurmasın? diye konuştu?
Sözlerinin sonunda referandum sürecini de değerlendiren Bakan Özhaseki "Kısa bir süre önce referandumu atlattık. Allah hepinizden razı olsun. ?Biz yüzde 51 ile hükümeti seçeceğiz´ dediniz. İnşallah bundan sonra böyle olacak. Bundan sonra darbe dönemleri olmayacak. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Yenilince mızıkçılık edenlere bakmayın. 100 sandığa itiraz var. Hepsinin içinde 250 oy olsa 2 bin 500 ediyor. Mızıkçılık yapıp kendilerini aradan sıyırmaya çalışıyorlar" şeklinde sözlerini noktaladı?
HABER : C.ÜSTEN



Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı