BAKAN ÖZHASEKİ,

BAKAN ÖZHASEKİ,

?KATİLLER ORDUSUNU ÇUKURLARA GÖMDÜK ?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba  Kayseri  mesaisinin öğleden sonraki bölümüne  Kayseri Şeker Fabrikasının 63. Dönem kampanya açılış törenine iştirak ederek  başladılar? Burada  katılımcılara seslenen  Bakan Özhaseki  ?Şeker Fabrikası  63 senedir Kayseri´ye, çiftçiye ve il ekonomisine katkıda bulunuyor? değerlendirmesinin ardından ?Hiç geri adım atmaya niyetimiz yok, istedikleri kadar kınasınlar, yürüyüş yapsınlar. O katiller ordusunu çukurlara gömdük, gömmeye de devam edeceğiz? diyerek  kanlı terör örgütü  PKK´ya karşı yürütülen mücadele konusunda CHP´den gelen eleştirilere  cevap verdi?

Kayseri Şeker Fabrikası´nın 63. Dönem kampanya açılış töreni  çifte bakanın katılımı ile gerçekleştirildi? Kayseri  programlarının öğleden sonraki bölümüne  Şeker  Fabrikası´nda start veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba´ya  Vali  Süleyman  Kamçı  ve Ak Parti Kayseri milletvekilleri  Taner Yıldız, Hülya Atçı Nergis  ve İsmail Emrah Karayel  ile Ak PARTİ İl Başkanı  Hüseyin Cahit  Özden  eşlik ettiler?.

63. Kampanyanın açılış programında  ilk olarak kürsüye gelen  Pancar Ekicileri Kooperatifi  Başkanı  Hüseyin  Akay her zaman pancar çiftçisinin yanında olmaya gayret gösterdiklerini vurgulayarak  yürütülen başarılı  çalışmalarla  son beş yılda önemli ölçüde yol  alındığını vurgulayıp, Kayseri Şeker´in marka değerini yükselttiklerini  belirtti?.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki´de  ?Şeker Fabrikası bizim çocukluğumuzda adeta fenomen gibiydi. Buralarda çalışmak bile avantajdı. 63 senedir Kayseri´ye, çiftçiye ve il ekonomisine katkıda bulunuyor? değerlendirmesinde  bulunduktan  sonra  ülke gündemine  dair  yorumlarda bulunup  hükümetin  terörle mücadele konusunda  elde ettiği başarılara  dikkat  çekti?  Türkiye´nin son iki yılda çok önemli mücadeleler verdiğinin altını çizen Bakan Özhaseki ?Özellikle son iki yılda yaşadıklarımız cumhuriyet tarihi boyunca yaşanmamıştır. Özyönetim ilan etmeye, paçavralarını asmaya başladılar. Allah´a hamdolsun öyle bir mücadele verildi ki 40 yıllık PKK böyle mücadele görmemiştir. Böyle verilen mücadele neticesinde hamdolsun PKK bitti. Şehirler, ilçeler, köyler, dağlar temizlendi. Bunlarla verilecek mücadele milli mücadeledir? ifadesini  kullandı?

Sözlerinin devamında İHA ile yapılan operasyonlara tepki gösteren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu´na da seslenen Bakan Özhaseki, ?Ana muhalefet partisi teröristleri dağlarda avlayan kendi milli aracımızı kınıyor. Bundan çok rahatsız olmuş beyefendi, biz de seni kınıyoruz. Meclise gireceksiniz, teröristi savunacaksınız. Lanet olsun senin gibi adama. Dürüst olacaksınız. Hiç geri adım atmaya niyetimiz yok, istedikleri kadar kınasınlar, yürüyüş yapsınlar. O katiller ordusunu çukurlara gömdük, gömmeye de devam edeceğiz? dedikten sonra    DEAŞ ve FETÖ terör örgütleriyle de kararlılıkla mücadele ettiklerini ve etmeye de devam edeceklerini  kaydetti?   

Törenin  bir diğer önemli ismi  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise her zaman üreticilerin yanında olacaklarının altını  çizerek    ?Bugün gerçekten çok mutluyum. Tarım bir ülkenin olmazsa olmazı. Eğer bir ülke kendi üretimini yapamıyor, gıdasını üretemiyorsa tam bağımsız ve özgür sayılamaz. Bu nedenle çiftçilerimizi ne kadar desteklesek az diye düşünüyorum. 10 bin çiftçi kardeşimizi bir araya getirip bunları beraberce kar ortağı yapmak gerçekten çok büyük organizasyon isteyen bir olay. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah´ın izniyle bu modellerle şahsen Türkiye´nin çok ileriye gideceğine yürekten inanıyorum. İnşallah el ele verdiğimiz müddetçe biz her zaman desteklerimizi devam ettireceğiz, halkımızın, üreticilerimizin her zaman yanında olacağız?  diye konuştu.

Konuşmaların ardından  İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven´in gerçekleştirdiği dua ile  63 dönem alım kampanyasının startı verildi?

HABER : C.ÜSTEN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”