BAKAN ÖZHASEKİ:

BAKAN ÖZHASEKİ:

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİN CANINA OKUYACAĞIZ"

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi ilimizde Yahyalı ilçesine giderek Ağcaşar Sulama Birliğince yaptırılan yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.... Açılışta konuşan Bakan Özhaseki yeni binanın hayırlı, uğurlu olmasını temenni edip, ülkenin terör örgütleri PKK, FETÖ ve DEAŞ´ın hedefi haline geldiğini belirten Özhaseki, birlik ve beraberlik içerisinde bunların üstesinden gelineceğini vurgulayarak ?Terör örgütlerinin canına okuyacağız? ifadesini kullandı?.
Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek için geldiği ilimizde ilk gün programının devamında Yahyalı ilçesini ziyaret etti? Yahyalı´da Ağcaşar Sulama Birliği Başkanlığının açılışına katıldı. Burada konuşan Bakan Özhaseki, bulunduğumuz coğrafyanın yüzde 42´sinin deprem bölgesi olduğunu hatırlatarak hazırlık yapmamız gerektiğini vurgulayarak " Üzerinde yaşadığımız bu coğrafya dünyanın en eski yerleşim yerlerinden birisi. Bin bir türlü güzellikler içerisindeyiz ama bir taraftan da dezavantajları var. Bu toprak parçasının altı da hareketli, üstü de hareketli. Topraklarımızın yüzde 42´si deprem bölgesidir. Hazırlık yapmamız lazım. Hele hele İstanbul ile ilgili müthiş doneler var elimizde. O yüzden bizim de oradaki binaların ve deprem bölgelerini bir an önce dönüştürmemiz lazım. Onunla ilgili bir gayretimiz var? değerlendirmesinde bulundu?
Bakan Özhaseki sözlerinin devamında " 35-40 sene önce sanki Doğu´da bir hak arama mücadelesiymiş gibi başlattıkları bir işte, nihayetinde kandırılmış, satılmış uşaklarla savaş veriyorlar. Onların altından kalktık Allah´a şükür, bitirdik. Şehirleri temizledik, bu PKK´yı bitirdik. Köylerde, dağlarda temizledik. Ara ara ufak tefek operasyonlar da yapmaya devam ediyoruz. Yurt dışını da temizliyoruz. Onların canına okuyoruz. Bir daha inşallah çıkamayacak şekilde yok ediyoruz? ifadesini kullandı?
Sözlerinin sonunda inançlı olduklarını ve ne yaptıklarını bildiklerinin kaydeden Bakan Özhaseki " Biz inanıyoruz, ne yaptığımızı biliyoruz ve ileriye doğru da doğru hareket ediyoruz. Allah´ın izniyle bu terör örgütlerinin hepsini yerin dibine sokacak gücümüz var" dedi?
Açılış töreni konuşmaların tamamlanmasının ardından Başta Bakan Özhaseki olmak üzere protokol üyelerinin Ağcaşar Sulama Birliği Başkanlığı hizmet binasının kurdelasını kesmesi ile noktalandı?
Bakan Özhaseki ve beraberindekiler daha sonra Yahyalı Belediyesi´ni ziyaret ederek Başkan Esat Öztürk´den çalışmalar hakkında bilgi alarak Yahyalı ziyaretini noktaladılar?
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı