BAKAN ÖZHASEKİ

BAKAN ÖZHASEKİ

?ERBAKAN HOCA KİMSENİN MALI DEĞİLDİR? ...

16 Nisan´da yapılacak referandum seçim bölgesi  Kayseri´de  çalışmalarını yoğunlaştıran   Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki  ?Kapalı Çarşı´  esnafını ziyaret edip hatır sordu ve referandum da ?Evet? oyu vermelerini istedi?.  Bakan Özhaseki  Saadet Partisi´nin direklere asılan afişlere yönelik eleştirisine sert tepki göstererek ?Erbakan Hoca onların malı mıymış neymiş, eğer onların malıysa çocukları niye onların yanında değiller. Bu işlerden vazgeçsinler. Dün Erbakan´ın hocanın etrafında binlerce Sadetçilik  yapan insan vardı. Eğer şimdi 3-4 kişi Saadetcilik  yapıp da Erbakan bizim diyorsa güleriz? ifadesini  kullandı?

16 Nisan´da yapılacak referandum seçim bölgesi  Kayseri´de  çalışmalarını yoğunlaştıran   Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki  ?Kapalı Çarşı´  esnafını ziyaret edip hatır sordu ve referandum da ?Evet? oyu vermelerini istedi?

Referandum çalışmaları hakkında  çarşı esnafına  bilgiler veren Bakan  Özhaseki, ?Bu seçimde de 18 madde var, bu 18 madde Türkiye ne getirecek ne götürecek Türkiye´nin lehine ve aleyhine mi işte bunların anlatılması icap ediyor. Doğrusu ilk günden çıktığımız bu tarafa 18 maddenin özünü anlattıkça birçok şüphe bulutlarının, karanlık bulutların dağıldığını hissediyorum. Yapılan iftira kampanyalarının tutmadığını hissediyorum. Her anlattığımız da insanların zihnini biraz daha durulduğunu hissediyorum. Doğrusu iyi bir kampanya geçiriyoruz. Ben de son hafta biraz Kayseri´de kalayım istedim. Hemşerilerimizin yoğun ilgisi var geziyoruz? değerlendirmesinde  bulundu?

Bakan Özhaseki  sözlerinin devamında referandum öncesi Kayseri´de yakalanan  havaya da vurgu yaparak  ?Şehrimiz güzel, insanlarımız güzel, sağcısıyla solcusuyla buda hoşumuza gidiyor. Buraya gelirken çok keyifli geliyoruz. Bu geldiğimizde referandum ortamında doğrusu zaten güçlü bir ?Evet var. Çünkü AK Parti ile MHP´nin zaten burada ağırlığı var. İşte onları bile toplasanız % 80´i bulur. Ufak tefek de olsa maddelerle takılan kendi içinde muhalefet insanları olabilir bu olayı normal bunları saygıyla karşılıyoruz. Ama ben şuna yürekten inanıyorum güçlü bir ?Evet´ çıkarsa Türkiye´nin önü açılacaktır. Ondan sonra istikrarlı güçlü hükümetler gelecektir. Güçlü hükümetlerin olduğu yerde hakikaten müthiş yatırımlar yapılacaktır. Türkiye´nin büyüdüğü dönemler hep güçlü iktidarların olduğu dönemlerdir? diye konuştu.

Sözlerinin  sonunda  Saadet Partisi´nin direklere asılan afişlere yönelik eleştirisi  konusunda da  açıkla yapan Bakan Özhaseki, ?Herhalde bu konuda suçlu olan hiç ağzını açmayan tek parti varsa Saadet Partisidir. Erbakan´ın geçmişte bütün seçim beyannamelerinde başkanlıkla ilgili sözler varsa bu saklanacak bir şey değil. Erbakan Hoca onların malı mıymış neymiş, eğer onların malıysa çocukları niye onların yanında değiller. Bu işlerden vazgeçsinler. Dün Erbakan´ın hocanın etrafında binlerce Sadetçilik  yapan insan vardı. Eğer şimdi 3-4 kişi Saadetcilik  yapıp da Erbakan bizim diyorsa güleriz başka bir şey demiyoruz? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı