BAKAN ÖZHASEKİ

BAKAN ÖZHASEKİ

YEŞİLHİSAR´DA DOĞAL GAZIN TEMELLERİNİ ATTI ...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeşilhisar´da da  doğalgaz hattı temel atma törenine katıldı. Bakan Özhaseki, Döşenecek boru hattının 250 kilometre uzunluğunda olacağını kaydederek  söz konusu yatırım için toplamda 58 milyon lira civarında harcamanın yapılacağını da belirtti.

Yeşilhisar da düzenlenen törene başta Çevre ve Şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki olmak üzere Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Ak Parti Miletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,  Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Yeşilhisar belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz,  İle Bazı İlçe Belediye Başkanları ve Yeşilhisar halkı iştirak etti.

Yeşilhisar Doğalgaz Temel Atma Töreninde konuşan Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz  ?2014 yılından beri çalışmalarını ve taleplerimizi ilettiğimiz doğalgaz çalışması için bugün buradayız. Bu ciddi yatırım için her türlü desteği ve çalışmalarını esirgemeyen Kayserigaz´a çok teşekkür ederiz. şeklinde konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,´de  ?İlçelerimizde ardı ardına yatırımlar yapıyoruz. Sadece şehir merkezlerinde değil ilçelerde de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Diyerek şöyle devam etti.

 Daha kaliteli bir hayat sürmek için çevreci ve ekonomik yakıt bir olan doğalgaz ile sizleri buluşturmak için buradayız. Diğer şehirlerin nüfuslarına oranla en fazla nüfusa doğalgaz ulaştıran şirket Kayserigaz´dır. Yatırımlarını esirgemedikleri için yöneticilerine çok teşekkür ediyorum, doğalgaz ilçelerimize hayırlı olsun? diye konuştu.

Kayseri milletvekilleri Sami Dedeoğlu, İsmail Tamer, Mustafa Elitaş ile birlikte ö Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız Yeşilhisar halkına doğalgazın hayırlı olması temennisinde bulundular.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı´da doğalgazın hayırlı olması temennisinde bulunarak ?Enerji kaynakları içinde kullanılması en kolay olan doğalgaz hizmetini sizlerle buluşturmak için temel atmak üzere burada bulunmaktayız. Evlerinizde konforu ve kaliteyi yaşamak için doğalgaz kullanmak üzere hazırlıklarınızı şimdiden yapmanızı tavsiye ediyorum. Özellikle kadınların hayatını kurtaracak bu hizmetten hepinizin yararlanmasını temenni ediyor, Kayserigaz´a teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

Törende konuşan bakan Mehmet Özhaseki´de  temelleri atılan doğal gaz hattı çalışmalarının önümüzdeki yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı. Döşenecek boru hattının 250 kilometre uzunluğunda olacağını kaydeden Özhaseki, söz konusu yatırım için toplamda 58 milyon lira civarında harcamanın yapılacağını da belirtti.

Gelecek yıl sonunda Yahyalı ve Yeşilhisar´da yaşayanların doğal gaz konforundan yararlanabileceğini dile getiren Bakan Özhaseki, gündeme yönelik de değerlendirmelerde de bulundu. Özhaseki, ?Hükümet olarak biz 15 yıldır iş başındayız. Bu 15 yılda cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaptık. Hasıraltına süpürülmüş ne kadar sorun varsa Allah´a hamdolsun hepsinin üzerine gittik. Bundan sonra çıkacak sorunlar karşısında da çok güçlüyüz. 2002´den bu yana ekonomide dibe vurmuş Türkiye´nin, bugün kasasında parası var ve dimdik ayakta duruyor. Yatırım üzerine yatırım yapıyoruz. Batılı finans kuruluşları Türkiye´yi zayıflatma çabası içine girseler de kalkınmada son çeyrekte yine Avrupa birincisiyiz, ihracatta geçen ay rekor kırdık. Sağlıkta, enerjide? Aklınıza gelebilecek her alanda Türkiye çok büyük işler başardı. Diğer taraftan da Türkiye´nin başına çöreklenen vesayet rejimini ortadan kaldırdık? diye konuştu.

Törenler sonunda, doğalgaz boruları üstündeki vidalar sıkıldı ve temsili olarak çalışmalara başlandı. 



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”