BAKAN ÖZHASEKİ,

BAKAN ÖZHASEKİ,

?40 YILDIR VAROLAN FETÖ BİZİM DÖNEMİMİZDE KAYAYA ÇARPTI??40 YILDIR VAROLAN FETÖ BİZİM DÖNEMİMİZDE KAYAYA ÇARPTI ?

?40 YILDIR VAROLAN FETÖ BİZİM DÖNEMİMİZDE KAYAYA ÇARPTI?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Melikgazi ve Kocasinan ilçe kongrelerine katıldı. Bakan Özhaseki 40 yıldır varolan Fetö bizim dönemimizde kayaya çarptı dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi programa katılmak için bulunduğu Kayseri´de AK Parti´nin ilçe kongrelerine katıldı. Önceki gün gerçekleştirilen Melikgazi ve Kocasinan kongrelerine katılan Bakan Özhaseki, her iki kongrede de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında, son dönemde sürdürülen terörle mücadelenin başarılı bir biçimde devam ettiğini belirten Bakan Özhaseki, terör örgütü PKK´nın şehirlerde, ilçelerde ve köylerde bitirildiğini, dağların da temizlendiğini kaydetti. FETÖ ile mücadele konusuna da açıklamalarında yer veren Özhaseki, dış güçlerin yönettiği FETÖ´nün, aldıkları talimatlarla Türkiye´yi dünyaya suçlu olarak göstermeye çalıştığını belirtti. Özhaseki, ?En son kaleleri 40 yıldır ordu içerisindeki yapılanmaları. Hiç bizim zamanımızda büyümediler, gelişmediler. 40 yıldır bu yapı devam ediyor, iki yüzlü bir vaziyette, bütün liderleri kandırmışlardı. Her lideri kafaya aldırlar. Bizim zamanımızda gelip kayaya çarptılar. Ellerine, yüzlerine bulaştı? diye konuştu.

Bakan Özhaseki, konuşmasında 15 Temmuz gecesi yaşananlara yönelik değerlendirmelerde de bulunurken, darbe girişiminde bulunanların tamamından hesap sorulacağını dile getirdi. 15 Temmuz´da 250 vatandaşın şehit edenlere merhamet edilmeyeceğini ifade eden Özhaseki,

?Akıl gitmişti, beyin yok, uçmuştu bunlarda. Göstermelik bir İslami anlayışları vardı. Hz. Peygamber hayatta olsaydı hiç razı olmayacağı her şeye imza atıyorlardı. İnsanların özelini gözetlemek var mı? Bunlarda varmış. Peki soruları çalıp fakir fukaranın hakkına mani olmak var mı? Önlerine çıkan herkesi perişan etmek için envaiçeşit iftiraya uğratmak var mı? Bunlarda o da varmış. Müslümanlık bunun neresinde? Demek ki bir gün için saklanıyorlarmış. O gün geldiğinde de gerçek yüzleri ortaya çıktı. Masum insanların üzerine kurşunlar yağdırdılar. Bir gün olup da bir delikanlılık yapıp adam gibi doğru söylemeyi öğrenemediler çünkü bütün ömürleri kalleşlik ve ikiyüzlülükle geçmiş. Şimdi mahkemelerde ihtilali bunlar yapmadı, uçakları bunlar kaldırmadı, bombaları bunlar atmadı, silahları bunlar sıkmadı, kim yaptıysa hiç haberleri yok bunların. Bir gün erkek olun, adam olun, bir gün doğruyu söyleyin. Şu anda ifadelerinin aynı ağızdan çıkmış gibi söylenmesi bunların örgüt olduğunu anlamanın birinci yolu. Bunlara ne emir geldiyse onu yapıyorlar. Akılları gitmiş. Mikroba merhamet olmaz, mikroba merhamet ederseniz hastaya eziyet etmiş olursunuz. Bunlara merhamet olmaz. Allah korusun bunlar başarılı olsalardı Türkiye paramparça olmuştu. Şu bayrak yanınızda olmayacak, göklerde sallanmayacaktı, ezan okunamayacaktı. O yüzden bunlar cezalarını çekecekler" ifadelerini kullandı.

Türkiye´nin aynı anda birden fazla terör örgütüyle ve olumsuzlukla mücadele etmek durumunda kaldığını belirten Bakan Özhaseki, tüm bunlara rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım´ın yönetiminde yükselen bir grafik çizildiğini de kaydetti. Türkiye´nin büyüme rakamlarına dikkat çeken Özhaseki, şunları söyledi:

?Olan biteni çok iyi takip ediyoruz. Gece gündüz demeden de çalışıyoruz. Bir taraftan bu kötülükleri önlerken, şeytan taşlarken bir taraftan da ibadet etmeye devam ediyoruz. Milletin büyümesi de devam ediyor. Bu sene içerisinde büyümemiz yüzde 5 küsur geldi, ikinci yüzde 5 küsur, şimdi son çeyrekte yüzde 7 civarında gelecek. Bir taraftan da ekonomik olarak büyüyoruz. İyi işler oluyor, hamdolsun. Hem bu milletin derdine derman oluyoruz hem gönül coğrafyamızın sözcülüğünü yapıyoruz, nerede kanayan bir yara varsa gidip yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz, bir taraftan da büyüyoruz. Bize düşen bir olmak, beraber olmak, birbirimize dua etmek, sonra da gayret etmek ve çalışmak. İnşallah biz bunları başaracağız.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı