BAKAN ÖZHASEKİ,

BAKAN ÖZHASEKİ,

?KAYSERİ KILIÇDAROĞLU´NUN YALANLARINA ALIŞIKTIR?

Hafta sonu mesaisini  sesçim bölgesinde geçirmek üzere baba ocağının da bulunduğu  ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki  güne  tertiplenen  kahvaltılı  toplantıda bakanlığına bağlı olarak  ilimizde  görev yapan  personelle  bir araya  geldi?  Toplantıya  gelişinde  medya mensuplarının  sorularını cevaplayan  Bakan Özhaseki  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun belge iddialarına ilişkin sorusu üzerine, "Belgeler değil, kağıtlar çıktı, uyduruk kağıtlar, paçavralar.  Zaten  Kayseri bu konuda  tecrübelidir. Kılıçdaroğlunun yaptıkjlarına ve yalanlarına alışığız" değerlendirmesinde  bulundu?

Radison Blu Otel´de  gerçekleştirilen  kahvaltılı  toplantıda  bakanlığına bağlı olarak  ilimizde  görev yapan  personelle  bir araya  gelen  Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki  toplantı öncesi  medya mensuplarının  sorularını  cevapladı.  Bakan  Özhaseki  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun belge iddialarına ilişkin sorusu üzerine, "Belgeler değil, kağıtlar çıktı, uyduruk kağıtlar, paçavralar.Ama biz Kılıçdaroğlu´nun yaptıklarına alışığız.  Kayseri´nin bu konuda çok tecrübesi  var?  ifadesini   kullandı?                                           

Bakan Özhaseki, Kemal Kılıçdaroğlu´nun, genel başkanlığının ilk günlerinden itibaren Meclis´te salladığı bir dosyadan sonra, Kayseri´ye 20-25 kişilik milletvekili ordusuyla çıkarma yaptığını hatırlatarak  "Yapmaya çalıştıkları şuydu, bir algı operasyonu, ´burada bir kötülük var, burada bir kirlilik var´ demeye çalışıyorlardı. İlk geldiklerinde yanlarında yanlış hatırlamıyorsam 289 sayfalık da bir dosya getirmişlerdi. Daha sonra o dosyalara baktığımız zaman, affedersiniz tuvalet kağıdından farklı hiçbir belgesi olmayan birçok uyduruk belgeleri götürüp savcılığa verdiklerini gördüm. Savcılar bunları incelediler, ciddiye aldılar, aylarca, ikinci kez incelendi. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bu belge dedikleri paçavralar, Kayseri´de ikinci kez incelendi. Suratlarına çarpıldı. Bir tane kızaranı gördünüz mü, utananı gördünüz mü? ´Hakkınızı helal edin, aylarca kamuoyunu meşgul ettik, sonra da masum insanlara iftira ettik ama bu yalandı´ diyeni gördünüz mü? Pişkin pişkin devam ettiler." Diye konuştu?                           

 Bakan Özhaseki   sözlerinin  devamında  şimdi de aynı numaranın ?Man Adası´ ile ilgili iddialarla devam ettiğine dikkat çekip ?Cumhuriyet Halk Partisi, Kemal Kılıçdaroğlu ile önce FETÖ´nün partisi oldu, şimdi de kumpasların partisi olmaya devam ediyor?  dedi ve ekledi?  "Bütün bankacılık işlemleri tarandı böyle bir adaya milyonlarca dolar değil, kuruş gitmemiş. Nasıl olacak şimdi, ´belgeler belli´ demeye başladılar bize. ´Efendim belgeler geliyordu, gidiyordu´. Geliyordu, gidiyordu olur mu, verin hadi belgeleri. En sonunda baktılar ki daraldılar, tüm Türkiye üstlerine geliyor, ´pazartesi savcılığa vereceğiz´ diyorlar. Takip ediyoruz, göreceğiz o günü de. Hiçbir hükmü olmayan, uyduruk birtakım bankacılık işlemlerinin paçavralarını koymuşlardır. En üzücü taraf, ne yazık ki artık Cumhuriyet Halk Partisi, Kemal Kılıçdaroğlu ile önce FETÖ´nün partisi oldu, şimdi de kumpasların partisi olmaya devam ediyor. Kendisi zaten bir FETÖ kumpası ile gelmişti, çok yakışıyor da zaten. FETÖ´nün Deniz Baykal´a kurmuş olduğu bu kumpas kesinleşti, eski genel başkan gitti, bu beyefendi gelmişti. Arkasından şimdi o kumpasları devam ediyor, ettiriyor ve de FETÖ´nün sözcülüğüne de soyundu, devam ediyor, hayırlı olsun. Çok iyi buldular birbirlerini, Allah sonunu hayır ede."



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı