BAKAN ÖZHASEKİ

BAKAN ÖZHASEKİ

İNCESU´DA TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  İncesu Belediyesi´nin toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.  Burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Özhaseki, Güneydoğu´da yaşanan terör saldırılarının ardından 70 binden fazla evin zarar gördüğünü hatırlattı.

Bölgede terör örgütü mensuplarına gereken dersin verildiğini, terörden zarar gören vatandaşların da yaralarının sarıldığını belirten Özhaseki, ?Devletin kudret eli hırsıza, uğursuza, katile vurdu. Ama mazlum, evlerinden olmuş insanlar var. Hiçbir günahı olmayan gariban insanlar. Yaralarının sarılması, zararlarının giderilmesi lazımdı. Oradaki bütün evleri yaptık. Haftaya yine orada olacağım, evlerini temsil edeceğiz. Orada devletin gücünü gösterdiğimiz gibi, devletin oradaki vatandaşın yanında olduğunu da gösteriyoruz. Kentsel dönüşümle uğraşıyoruz, çevre sorunlarıyla uğraşıyoruz. Bütün bunları çözüyoruz. Ama hepinizin bildiği gibi bu ülkede hepimizin başına bela olan birtakım örgütler var. Birisi PKK örgütü, 40 yıldır bu ülkede var, milletin başına bela. Hamdolsun temizledik. Kazdıkları çukurlara bu katiller sürüsünü doldurduk. Bundan sonra millet orada rahatlıkla güvenlik içinde yaşayabilir. PKK bittiği gibi onların yurt dışı uzantılarını temizlemek için Afrin harekatını yaptık. Bütün dünyaya parmak ısırtacak bir harekat düzenledik. Yavrularımız, aslanlarımız oraya gitti. Bir tek sivile zarar vermeden bu katiller sürüsünü, 4 binden fazlasını etkisiz hale getirdi. Şimdi orada hayatı normal hale getiriyoruz" diye konuştu.

Terörle mücadelede bir başka terör örgütü olan FETÖ´den kurtulmanın da Türkiye açısından önemli olduğunu kaydeden Bakan Özhaseki, bu lanetli örgütün bir daha başını kaldıramayacağını, Türkiye´de olduğu gibi yurt dışında da temizlediklerini bildirdi. Türkiye´nin DEAŞ ile de mücadele ettiğini ve bu örgütle mücadelede en önemli çabanın Türkiye tarafından gösterildiğine dikkat çeken Özhaseki, ?Çocukların sorularını çalıyorlar, başkasının hakkını yiyorlar, ileriye gidecek memurların önünü kesmek için kumpas kuruyorlar, askeriyede rütbe alacak asker eğer kendilerinden değilse iftira atıyorlar. ´aman belli olmayalım´ diyerek içkiler içiyorlar. Şu gözler Kayseri´de ramazan günü akşamı kadir olan bir günde garnizon komutanının viski içtiğine şahit. Müslümanlıkta böyle bir şey olabilir mi, böyle lanetli bir örgütü de Allah´a hamdolsun defettik. DEAŞ diye bir örgüt çıktı, sakallı adamlar, el kol kesiyorlar, sağda solda vahşet işliyorlar. Aslında uydurma bir örgüt. İslam tarihinde bunların yeri yok, hepimiz biliyoruz. Batı bunları tezgahladı, Suriye´ye koydu, önce bir alan açtı, şimdi neredeyse yok oldular. Yani sakalları uzattırdılar DEAŞ´çı oldular, kestiriyorlar PYD´ci yapıyorlar. Çok şükür onlara karşı da en büyük mücadeleyi Türkiye Cumhuriyeti verdi" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi